Gazze'deki Tekfirci Terörist Yasir Ebu Şebab birlikleri yalnız kaldı

Eski bir Siyonist yetkilinin açıklamasına göre, ateşkes sonrası İsrail ile işbirliği yapan bazı Gazze içi gruplar artık işgal altındaki topraklara kabul edilmeyecek ve kendi akıbetleriyle baş başa bırakılacak

Eski bir katil İsrail ordu sözcüsü, ateşkes sağlanması bağlamında Gazze’de İsrail askerleriyle işbirliği yapan kişilerin artık işgal altındaki topraklara giremeyeceklerini belirtti. Eski sözcü, bu kişilerin kendi kaderleriyle baş başa kalmaları gerektiğini ve “işbirlikçilerin” artık İsrail için “tüketilmiş” kabul edildiğini söyledi.

Katil İsrail rejimine bağlı radyo daha önce, Şabak tarafından Gazze’de örgütlendirilen tekfirci terör örgütü ve lideri “Yasir Ebu Şebab” olarak anılan grubun ve benzeri milislerin akıbetinin kötü olabileceğini bildirmişti. Rapora göre, bu te örgüt mensuplarından bir kısmı teslim olma girişiminde bulunmak üzere temaslar başlattı.

Haberde, Yasir Ebu Şebab ismli tekfirci hain adlı yapının Gazze içinde yerel bir suç çetesi olduğu, katil İsrail askerleri tarafından desteklendiği ve insani yardım dağıtım noktalarına saldırıp bu alanları kitlesel katliam sahalarına dönüştürmekle suçlandığı iddia edildi. Söz konusu militanların ayrıca kaos ve kargaşa yaratma amaçlı görevler yürüttükleri öne sürüldü.

Bir insan hakları merkezi, bu silahlı kişilerin üzerinde “Filistin terörle mücadele” amblemi bulunduğu iddia edilen özel bir üniforma giydiklerini, söz konusu grubun karargâhının katil İsrail kontrolündeki bölgelerde bulunduğunu ve Şabak’ın talimatları doğrultusunda hareket ettiklerini bildirdi.

Ortadoğu Haberleri

İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor
Devrim Muhafızları şehadeti duyurdu
İran Devrim Muhafızları: “Sadık Vaat 4” Operasyonunun 59. Dalgası Başarıyla Gerçekleştirildi
İran Devrim Muhafızları, “Sadık Vaat 4”ün 58. dalgasını başlattı