Gazze'de Soykırım Devam Ediyor!

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, bugün cuma günü yaptığı açıklamada, son 24 saat içinde 3 şehit ve 16 yaralının bölgedeki hastanelere ulaştığını bildirdi.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, bugün cuma günü yaptığı açıklamada, son 24 saat içinde 3 şehit ve 16 yaralının bölgedeki hastanelere ulaştığını bildirdi. Bakanlık, şehitlerden birinin yeni, ikisinin ise enkaz altından çıkarılan kişiler olduğunu belirtti.

Bakanlık raporunda, çok sayıda kişinin hâlâ enkaz altında ve yollarda bulunduğunu, ambulans ve sivil savunma ekiplerinin bu kişilere henüz ulaşamadığını vurguladı.

Açıklamada ayrıca, 11 Ekim 2025’te yürürlüğe giren ateşkesten bu yana toplam 410 şehit, 1.134 yaralı ve enkaz altından çıkarılan 654 cenaze kaydedildiği ifade edildi.

Bakanlık verilerine göre, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında toplam can kaybı 70.945’e, yaralı sayısı ise 171.211’e yükseldi.

Ortadoğu Haberleri

İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor
Devrim Muhafızları şehadeti duyurdu
İran Devrim Muhafızları: “Sadık Vaat 4” Operasyonunun 59. Dalgası Başarıyla Gerçekleştirildi
İran Devrim Muhafızları, “Sadık Vaat 4”ün 58. dalgasını başlattı