Gantz duyurdu: Savaşa hazır olun

İşgal rejiminin Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz, işgal altındaki toprakların kuzeyine Lübnan'dan yapılan roket saldırısı sonrası bölgeye gerçekleştirdiği ziyarette yerel yöneticilere savaşa hazırlıklı olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Benny Gantz, işgal altındaki toprakların kuzeyine Lübnan'dan yapılan roket saldırısı sonrası bölgeye gerçekleştirdiği ziyarette yerel yöneticilere savaşa hazırlıklı olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kanal 12’ye göre, Lübnan sınır hattında bulunan bazı yerleşim birimlerinin belediye başkanlarıyla bir araya gelen Gantz, "daha zor günler için hazırlıklı olunması" uyarısı yaptı.

Gantz, belediye başkanlarına, "Bugün için şikayet etmeyin çünkü önümüzdeki günler daha sorunlu olabilir. Daha zorlu mücadelelere ve günlere hazır olun, bizi savaşa götürebilir." dedi.

DOĞRUHABER

Ortadoğu Haberleri

İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor
Devrim Muhafızları şehadeti duyurdu
İran Devrim Muhafızları: “Sadık Vaat 4” Operasyonunun 59. Dalgası Başarıyla Gerçekleştirildi
İran Devrim Muhafızları, “Sadık Vaat 4”ün 58. dalgasını başlattı