Baygın sürücüyü jopladılar (VİDEO)

Amerika'da polisin dur ihtarına uymayarak polisten kaçan bir zanlı film sahnelerini aratmayan bir kovalamacaya sebep oldu.

ABD'nin Alabama eyaletinin Birmingham şehri... Dur ihtarına uymayan şahıs, polisten kaçmak istiyor. Polisin yola attığı kapandan kaçan sürücü aracını polisin üzerine sürüyor. Son anda aracın altında kalmaktan kurtulan polisin ayağı eziliyor ve yaralanıyor.

Kaçmaya devam eden şüpheli şahıs, takibe alınıyor. Otoyolda sadece 1 dakika süren kovalamacada polisin tekerleklerine ateş ettiği araç takla atıyor ve şüpheli sürücü içinden fırlıyor. Öfkesine hakim olamayan polisler araçtan fırlayan şüpheli şahsı olduğu yerde hemen yumrukluyor, darp ediyor.





Geçen yıl 23 Ocak'ta meydana gelen bu olayın görüntüleri şimdilerde ortaya çıktı. Görüntüler polis memuru Anthony Warrens'ın aracından kaydedildi ancak Warrens bu görüntüleri saklamıştı.

Görüntülerin ortaya çıkması ile olayla ilgi görülen davanın seyri değişti. Olaya karışan 5 polis baygın haldeki zanlıya şiddet uygulamak suçuyla meslekten men edildi. Olaya karışan ve görüntüleri saklayan polis memuru Warrens'ın dosyasına ise birde adaletten delil saklama suçu eklendi ve 20 yıl hapsi isteniyor.

Amerika Haberleri

İşgalci ABD Saldırı Yapmaya Hazırlanıyor!
ABD Venezuela’ya kara saldırısına hazırlanıyor
İşgalci ABD, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'yu terör örgütü lideri ilan etti
Direnişi silahsızlandırma oyunu: Trump’ın planına körfez rejimlerinden destek
ABD’de yapılan Venezüella konulu üst düzey toplantıların detayları ortaya çıktı