Anlaşmaya varıldığı açıklanmasına rağmen işgalciler Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürüyor

İşgalciler, ateşkes anlaşmasının açıklanmasına rağmen Gazze'deki bölgeleri bombalamaya devam ediyor ve yerinden edilen kişilerin geri dönmeleri konusunda uyarıda bulunuyor.

Gazze Şeridi Sivil Savunma Birimi, İsrail işgal uçaklarının Perşembe günü şafak vakti Gazze Şeridi'ndeki çeşitli bölgeleri hedef alan bir dizi şiddetli saldırı düzenlediğini doğruladı . Bu saldırı, işgalci güçler ile Hamas arasında önerilen ateşkes anlaşmasının açıklanmasından sadece birkaç saat sonra gerçekleşti.

Sivil Savunma yetkilisi Muhammed el-Muğayyir, Agence France-Presse'e yaptığı açıklamada, "Gazze'de dün gece ateşkes teklifiyle ilgili anlaşmanın açıklanmasından bu yana, özellikle Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bölgelerde çok sayıda patlama kaydedildi" dedi ve bombardımanın Gazze Şehri'ne yoğunlaştığını belirtti.

Ortadoğu Haberleri

Trump ve Netanyahu, Gazze’de işgal planının ikinci aşamasını devreye sokuyor
Siyonist İşbirlikçisi Terörist Öldürüldü!
İsrail'in Han Yunus'a saldırısı: Narhin'deki çadırlar bombalandı
BAE, Yemen petrollerinin yüzde 70'ine el koyuyor
Gazze'de şehit sayısı 70 bin 117'ye yükseldi