Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

...ve Allah buyurdu ki!

İbrahim/13- "Kafir olanlar peygamberlerine dediler ki: "Elbette sizi yurdumuzdan çıkartacağız.. Ya da mutlaka dinimize döneceksiniz!" Rableri de onlara: "Zalimleri mutlaka helak edeceğiz!" diye vahyetti.." İbrahim/14- "Ve (Ey insanlar) Onlardan sonra sizi mutlaka o yerde yerleştireceğiz.


İşte bu, makamımdan ve tehdidimden sakınan kimselere mahsustur."
İbrahim/42-(Resulüm!) Sakın Allah"ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak Allah onları (cezalandırmayı) korkudan gözlerin fırlayacağı bir güne erteliyor."
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste denmiştir.. Zulm ile abad olunmaz..
Vay o zalimlerin haline ki, yaptıkları onlara kâr getirmedi. Sadece kendi günah ve azaplarının derecesini artırdı..
Ece Nur"a yaptıklarının ya da İ.Ü. Sosyoloji Bölümü"ne konferans dinlemeye gidenlerin başına gelenlerin hesabının sorulmayacağını mı sanıyorsunuz?. Biz hep yukarıdaki ayetleri okuyup duruyoruz..
Dün Peygamberimize yöneltilen tehditleri, bugün birileri bize yöneltiyor ve sonuçta gerçekleşecek olan Allah"ın vaadidir. Şimdiye kadar hep gerçekleştiği gibi..
Allah hiç kimsenin yaptığından gafil değildir. Kriptolayıp şifrelediklerimizi de, kalbimizden geçenleri de O bilir.. Hesap verdiklerinizi de bilir Allah, korktuklarınız kimseleri de. Allah"tan korkun, başkalarından değil! Zalimlere yardım ederseniz, sonra ateş size de dokunur da sizi koruyacak bir kimse, sığınacak bir melce bulamazsınız sonra..
Hadi zulmünüzü sürdürmek için derin güçlerinizi, sizi saptıran şeytanlarınızı, iktidara, servete ve silaha hükmeden karanlık güçlerinizi de yardıma çağırın.. Allah diledikten sonra siz küçücük bir kız çocuğuyla bile baş edemezsiniz.. Ece Nur"a ve ailesine selam olsun..
O tehditkar konuşmalarınızın insanların yüreklerinde, beyinlerinde sebeb olduğu fırtınayı düşünebiliyor musunuz?
Politikacıların, silahlı kişilerin, biz gazetecilerin toplumda sebeb oldukları travmaların bedelini kim ödeyecek?
3B, Baykal, Bahçeli, Başbuğ"un her açıklamasından sonra piyasada ne oluyor, bakıyor musunuz? Piyasa sarsılıyor.. Dışarıdan para girişi duruyor.. Sonunda bütün bir toplum her gün biraz daha yoksullaşıyor..
İnşaat sektörü durma noktasına geldi. İşsizlik her gün biraz daha artıyor.. Sendikaların bu konuda ne düşündüklerini merak ediyorum.. Sendikalar bu konuda ne kadar sorumlu davranıyor?. Kiminin Ergenekoncuların peşinde koştukları çok açık değil mi? Hani birilerinin ekmeğini garanti edin, ülke ekonomisi ne olursa olsun umurlarında değil.. Kendileri, bu hesaplarla ilgili değiller ama, herkesin kendileri ile ilgilenmesini de istiyorlar.
"Sokak gösterilerinde parayı ve silahı verdiler, "ateş et" dediler, ettim" demiyor muydu adam?. Birileri için para her şey!
Erzincan"da birtakım oyunlar oynandığı uyarısında bulunuyor birileri. Sadece Erzincan"da mı?
Arınç"a suikast olayının malum media, Ergenekoncular ve onların avukatlığını yapan siyasetçiler tarafından nasıl sulandırılmaya çalışıldığını hep birlikte gördük..
Birileri Türkiye"yi batırmak pahasına da olsa, kendilerini kurtarmak adına her yolu deniyor..
"Kürt açılımı"ndan söz ediyorsunuz, Kürtleri sokağa dökmeye çalışıyorlar.. Alevi açılımından söz ediyorsunuz, Alevileri sokağa çekmeye çalışıyorlar.. Türk dünyasına yönelik bir proje başlatıyorsunuz, MHP"yi sokağa çekmeye çalışıyorlar.. Ortodokslarla ilgili bir şeyler yapmaya çalışırken Patrik efendi neler söylüyor..
Zaten herkesin derdine merhem olalım derken Müslümanlarla ilgili dini talepler, hak ve hukuku gündeme bile alamıyorsunuz. Bir katsayı meselesi bile sorun oluyor.. Sorun çözücü olması gereken yargı, sorun çıkartıyor sanki..
Aslında çözülemeyecek bir sorun yok.. Ama sorunun çözülmesini istemeyen güçler var.. Bunların bir kısmı, yargı, asker, media ve siyaset çevrelerinde yuvalanmış.. Etkin pozisyondalar ve sürekli sorun üretiyorlar. Çünkü sorundan besleniyorlar.. Güçlerini ve menfaatlerini bu çatışmaya borçlular..
Buyurun Özel Kuvvetler"e de girildi. 8 asker daha gözaltına alındı..
Özel Harp"in de kapısı çalındı. Karargahtaki bazı belgelere el konuldu. Daha birçok karargah evi var.. Daha neye ulaşıldı ki? Yıldırım Beğler"in anlattıkları daha ne ki? Tek tanık da Beğler değil!
Bazı gazetecileri susturarak, gerçeği gizleyeceklerini mi sanıyorlar?. Hadi gücünüz yetiyorsa interneti de yasaklayın..
Sahi 3B neden şu yenilenmek üzere İsrail"e gönderilen tanklardan söz etmez?.. Dudakları mı yanar?! Yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi var?.
Yarın Arınç suikastı planı gerçek çıkarsa, birileri ne diyecek? Suçlularla işbirliği içinde oldukları yönünde bir kanaat oluşmayacak mı toplumda?.
Bunlar mı darbe yapıp rejimi koruyacaklar ve ülkeyi irticadan kurtaracaklar?.
Kazıyın, terörün de irticanın da arkasından bunlar çıkacaktır göreceksiniz..
"Hadi elinizden geleni arkanıza komayın, Şeytanlarınızı da yardıma çağırın." Sonunda ne yaparsanız kendiniz için yapmış olacaksınız. Kim ne yapıyorsa, Allah hakkıyla bilendir ve karşılığını verecek olan da O"dur..
Eğer zalimlerin cezası erteleniyorsa, bu azabın şiddetini artırmak için kendilerine verilen bir mehildir..
Tek kârlı çıktığımız nokta şu: Bu olaylar karşısında Türkiye"nin derin gerçeğini çıplak bir şekilde görme fırsatı buluyoruz.. Kim kimdir görüyoruz..
Sahi, Özel Harp karargahı da arandığına göre, bundan sonra sıra nereye geldi?. Hani birileri de yedekleri de yardıma çağırmaya başladığına göre, gelecek günler, önemli gelişmelere gebe..
Bütçe tamam, hele şu yılbaşı bir geçsin. Görelim Mevlam neyler.
Selam ve dua ile..

Bu yazı toplam 2371 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar