Siyonistlerden Mağlubiyet Kutlaması(!)

Siyonistlerden Mağlubiyet Kutlaması(!)

Siyonist Kanal 13'ün haberine göre, Golani Tugayı askerleri saflarını yeniden düzenlemek için Gazze'den ayrılırken, İbrani kanallar askerlerin savaş alanından ayrılırken kutlama yaptığı video oyayınladı

İşgal ordusu, ağır kayıplar verdiği kara savaşında 60 gün süren çatışmanın ardından Golani Tugayı'nı (Elit Tugay) Gazze'den çekme kararı aldı.

Siyonist Kanal 13'ün haberine göre, Golani Tugayı askerleri saflarını yeniden düzenlemek için Gazze'den ayrılırken, İbrani kanallar askerlerin savaş alanından ayrılırken kutlama yaptığı vide yayınladı .

Filistin Bilgi Merkezi'nin bildirdiğine göre, askeri uzman Tümgeneral Fayez Al-Duwairi, orduların, oluşumlarının %40'ından fazlasını kaybedene kadar tugaylarını ve taburlarını geri çekmeyeceğini doğruladı.

Al-Duwairi, Golani Tugayı'nın özel bir organizasyon olduğunu ve bünyesinde 8 tabur, 4 tank taburu, 2 piyade taburu, bir paraşütçü taburu, bir topçu taburu ve destek, ikmal ve bakım operasyonlarına yönelik silahlar bulunduğunu söyledi.

Al-Duwairi'ye göre, askeri kurallara göre, bir askeri birimin savaştan çıkarılması, onun insani savaş yeteneklerinin ve ekipmanının %40'ını kaybetmesi anlamına geliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı