Siyonistlerden Galloway'a Saldırı

Siyonistlerden Galloway'a Saldırı

Anti Siyonist duruşuyla tanınan,Filistin gönüllüsü İngiliz milletvetili Galloway’ın Londra’da saldırıya uğradığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Saldırıda Galloway’ın çene ve kaburgalarının kırıldığı, yüz ve başında sıyrıklar oluştuğu belirtilirken, saldırının arkasında Siyonist odaklar olduğu belirtiliyor.

Haber kaynakları Gazze savaşı sırasında ve sonrasında yaptığı Siyonizm karşıtı açıklamalarla Siyonist odakların şiddetli tepkisine yol açmıştı.

Galloway’ın sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Galloway’ın halk ile resim çektirdiği sırada bir adımın saldırısına uğradığı ve “Holocaust”la ilgili bağırdığı belirtildi.

Galloway Gazze savaşı sırasında Siyonist rejime tepki olarak “İsrail’den arındırılmış bir bölge” önerisini dile getirerek “İsrail mallarını istemiyoruz, hiçbir İsrail hizmeti istemiyoruz, üniversitelerimizde, kolejlerimizde hiçbirİsrailli akademisyen istemiyoruz, hatta Bradford’a hiçbir İsrailli turistin gelmesini de istemiyoruz. Bu gayri meşru barbarları, kendini İsrail olarak tanıtan bu katliam devletini reddediyoruz. Sen de isteme” demişti.

Filistin davasına verdiği destek ve siyonist düşman karşısındaki onurlu duruşundan dolayı takdirleri üzerinde toplayan George Galloway’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

VELFECR