Siyonistler, Filistin Direnişi Tarafından Öldürülen Askerlerin Sayısını Açıkladı

Siyonistler, Filistin Direnişi Tarafından Öldürülen Askerlerin Sayısını Açıkladı

İsrail işgal ordusu 229 aileye çocuklarının Gazze'de Hamas tarafından tutulduğunu, sayının artma ihtimalinin yüksek olduğunu bildirdi.

İsrail medyası, İsrail ordusunun 229 kişinin Gazze'de Hamas tarafından esir tutulduğu bilgisini verdiğini ve bu sayının muhtemelen artacağını bildirdi.

İsrail medyası, ordunun Gazze saldırısının başladığı 7 Ekim'den bu yana 310 asker ailesine çocuklarının öldürüldüğüne dair bilgi verdiğini de sözlerine ekledi.

Bu arada İsrail medyası, “Gazze zarfı”ndaki aileler ve İsrailli mahkumların aileleri arasında artan öfke ve hayal kırıklığından söz etti.

Dün İsrail medyası, İsrail'in, Hamas'ın elinde bulunan mahkumları serbest bırakmak amacıyla anlaşmaya varılması için Gazze Şeridi'ne tazminat vermeye hazır olduğunu arabuluculara belirttiğini ortaya çıkardı.

El Kassam Tugayları, son günlerde ciddi şekilde kötüleşen İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden bombardımanı sonucunda Gazze Şeridi'ndeki yaklaşık 50 İsrailli mahkumun öldürüldüğünü duyurdu.

Hamas hareketinin askeri kanadı Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'nin, Filistin direnişinin elinde bulunan İsrailli tutukluların sayısının 200 ile 250 arasında veya daha fazla olduğunu açıklaması dikkat çekicidir.

Kaynak:Haber Kaynağı