Siyonist Medya:  Bir Sonraki Savaş Denizde Olacak

Siyonist Medya: Bir Sonraki Savaş Denizde Olacak

İsrail işgali, İran'ın gelişmiş füzeleri Hizbullah'a devrettiği ve Kızıldeniz'de ilerlediği yönündeki raporların ardından Hizbullah'la bir deniz çatışmasına hazırlanıyor.

İsrail medyası, İran'ın gelişmiş füzeleri Hizbullah'a devrettiği ve Kızıldeniz'de ilerlediği yönündeki haberlerin ardından, İsrail işgal "ordusunun" Hizbullah'la bir deniz çatışmasına hazırlandığını bildirdi.


İsrail "Wala" web sitesinin muhabiri Amir Bukhbut, "İranlıların gemilerini Kızıldeniz'e doğru ilerlettiği ve Hizbullah'ın düzinelerce askeri olduğu değerlendirmesi nedeniyle İsrail ordusunun denizcilik alanında savaşa hazırlandığını açıkladı


"İsrail ordusunun" tahminlerine göre, Hizbullah son yıllarda deniz altı, uzaktan kumandalı gemiler, insansız hava araçları, hassas füzeler ve hatta donanma gemilerini ve gazını tehdit eden düzinelerce kıyıdan denize füze elde etti. platformlar ve tesisler İsrail kıyısı boyunca hassas ve stratejik alanlar.
Füzeler arasında İran'ın deniz hedeflerine karşı kullandığı tek kademeli balistik füze olan Basra Körfezi füzesini Hizbullah'a devrettiği tahmin ediliyor.

İsrail işgal ordusu ayrıca, "İsrail'e yönelik doğrudan ve dolaylı deniz tehditlerinin yelpazesi genişledi ve bugün tehditler Irak, Yemen, Suriye, Lübnan ve Gazze'yi içeriyor, ancak her şeyden önce İran'dan gelen tehdit arttı" uyarısında bulundu

.
Kaynak: TEVHİDHABER