Siyonist İsrail'de Kaos Sürüyor!    Netanyahu,  Genelkurmay Başkanına Bağırmış!

Siyonist İsrail'de Kaos Sürüyor! Netanyahu, Genelkurmay Başkanına Bağırmış!

Siyonist rejimin eski savaş bakanı, verdiği bir röportajda, kabine toplantısında Netanyahu ile bu rejimin ortak genelkurmay başkanı arasındaki görüşmede yoğun gerilimin yaşandığını duyurdu.

Siyonist rejimin eski Savaş Bakanı ve aşırı milliyetçi parti "İsrail Khana Ma"nın başkanı "Avigdor Lieberman", başbakanla görüş ayrılıklarının arttığına ilişkin bir röportajda açıklamalarda bulundu. Rejimi eleştiren ve "Benjamin Netanyahu" ile askeri yetkililer arasındaki görüşmenin kendisi ile Ordu Müşterek Kurmay Başkanı "Herzi Hilvi" arasında ciddi sözlü gerginliğe yol açtığını söyledi.

Lieberman, Radyo 103FM'e, toplantıya Savaş Bakanı Yoav Galant, Genelkurmay Başkanları ve çeşitli ordu birimlerinin komutanlarının katıldığını, İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Tamer Bar'ın ise Netanyahu'ya şunları söylediğini belirtti: Pilotların isyanı ve yargı sistemini zayıflatma planına karşı hava kuvvetleri içindeki protestolar, ordunun kabiliyetlerini azalttı dedi bu sözlere sinirlenen netanyahu Genelkurmay Başkanına bağırdı

Genelkurmay Başkanı toplantıda Netanyahu'ya herkesin önünde bana bağırma diyerek Netanyahu'ya tepki gösterdi

Netanyahu'nun en önemli müttefiklerinden biri olan Lieberman şunları ekledi: "Netanyahu'nun mantıklı sözleri kalmadığında bağırmaya başladı ve bu onun her zamanki yöntemi ve alışkanlığıdır. Genelkurmay Başkanı'na bağırdığında Genelkurmay Başkanı'nın toplantı odasını terk etmesi ve Netanyahu'ya sakinleştiğinde geri gelmesini istemesini söylemesi gerekirdi."

İsrail rejiminin eski Savaş Bakanı da Netanyahu'nun sadece kendini savunmayı düşündüğünü ve herkesin bildiği gerçekleri saklamak istediğini söyledi. Netanyahu'nun sorumluluğundan kaçarak krizi askeri boyuta taşıdığnı vurguladı.

Lieberman ayrıca Netanyahu'nun Siyonist ordunun Hizbullah'a karşı harekete geçmesini bizzat engellediğini, güvenlik ve askeri örgütlerin Hizbullah'a karşı derhal harekete geçilmesi yönündeki teknik tavsiyelerini göz ardı ettiğini söyledi.

Kaynak:TEVHİDHABER

Kaynak:Haber Kaynağı