Kudüs Tugayları İşgalcileri Böyle Hedef Aldı (VİDEO)

Kudüs Tugayları İşgalcileri Böyle Hedef Aldı (VİDEO)

Kudüs Tugayları, Ensar Tugayları ile birlikte Gazze Şeridi çevresinde bulunan işgal altındaki yerleşim yerlerini bombaladı

Pazar günü, Filistin İslami Cihad (PIJ) örgütünün askeri kanadı olan El Kudüs Tugayları'nın askeri medyası, El Ensar Tugayları ile birlikte Gazze Şeridi'ndeki yerleşimlere yönelik roket saldırılarının görüntülerini yayınladı.

Görüntülerde Saraya ve El-Ensar Tugaylarının 24 Nisan'da Gazze'deki yerleşim yerlerine roket fırlatmadan önce roketleri hazırladıkları görülüyor.

Savaşın üzerinden yaklaşık yedi ay geçmesine rağmen Filistin direnişi işgal güçleri ve mevzileriyle çeşitli çatışma eksenlerinde karşı karşıya gelmeye ve yerleşim yerlerini roketlerle hedef almaya devam ediyor.


İki gün önce Saraya al-Quds, Gazze Şehri'nin güneyindeki Nitzarim'de bir araya gelen işgal askerlerinin "ağır kalibreli havan mermileriyle" hedef alındığını duyurdu.

İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı El Kassam Tugayları da Perşembe günü yaptığı açıklamada Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Cuhr el-Dik'in doğusunda bulunan bir İsrail gözetleme ve casusluk mevziini havan toplarıyla imha ettiğini duyurdu.