Siyonist İsrail'de Askeri Darbe mi Olacak ?

Siyonist İsrail'de Askeri Darbe mi Olacak ?

İşgal altındaki topraklarda bir askeri darbe olasılığı konuşmaya başlandı

Siyonist rejimin güvenlik kurumundaki önde gelen araştırmacısı, yargı reformu planının ana maddesinin kabulüne cevaben, işgal altındaki topraklarda bir askeri darbe beklediğini belirtti.

Safed'deki hukuk fakültesi başkanı ve Siyonist Güvenlik Enstitüsü'nün önde gelen araştırmacılarından Profesör Mohammad Watad, Isna'ya göre i24 haber kanalına verdiği röportajda "İsrail'de bir askeri darbe bekliyorum" dedİ

Weted ekledi: Tarihi bir andayız ve Yargıtay'ın bağımsız olmamasının açık bir anlamı var. Tüm subaylar, Lahey'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor; Kimsenin sevmediği bir konu. Bazı suç davalarından sanık olan Benjamin Netanyahu (Başbakan), kendisine karşı açılan ceza davaları nedeniyle mantıksız davranıyor.

Pazartesi günü Siyonist Meclis, tartışmalı yargı reformu planının rejim Yüksek Mahkemesi'nin yetkilerini kaldıran ana maddesini onayladı.

Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki hükümet koalisyonunun toplam 120 üyesinden 64 üyesi bu plan lehine oy kullandı ve muhalefet temsilcileri oylamayı boykot etti.

Siyonist rejim muhalefetinin başı Yair Lapid, bu partinin yargı reformu yasasının onaylanmasını iptal etmek için bugün, Salı günü Yüksek Mahkeme'ye şikayette bulunmayı planladığını duyurdu.

Kaynak: TEVHİDHABER.COM

Kaynak:Haber Kaynağı