Siyonist İsrail Şimdi de Müslümanları Sınır Dışı Edecek

Siyonist İsrail Şimdi de Müslümanları Sınır Dışı Edecek

Kerim Yunus suikastına ilişkin bir uyarı.. Bir İbrani kanalı, Netanyahu hükümetinin işgal altındaki iç kesimlerdeki Arapları hedef alan ırkçı ve tehlikeli bir planını ortaya koyuyor.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

- “Rai Al-Youm”: Resmi İsrail Yayın Kuruluşu “Kan”, “hükümet koalisyonunun önümüzdeki iki hafta boyunca (işgalcilere göre) “teröristlerin” ülkeden çıkarılmasına izin veren bir yasa çıkarmaya çalıştığını belirtti.
Hazırlanmakta olan yasa taslağı, sözde terör eyleminden hüküm giymiş kişilerin İsrail vatandaşının İsrail vatandaşlığından çıkarılmasına ve cezasının sonunda sınır dışı edilmesine izin verecek


Kan, söz konusu yasa taslağının bu hafta ön onaylanmak üzere Knesset genel kuruluna sunulacağını bildirdi.
Buna karşılık Arap Knesset üyesi Ahmed Tibi, önerilen yasa tasarısını kınadı ve "Palestine Now"a göre bunun "yalnızca Arapları hedef alan popülist bir yasa" olduğunu açıkladı.

Karim Younes, 40 yıl hapis yattıktan sonra hapishaneden salıverilmesinin ardından son saatlerde İsrail içinde tartışmalara yol açan en önde gelen Filistinli figürlerden biri olarak kabul ediliyor ve serbest bırakılma yöntemi sözde İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben'i zorladı. Gvir, Filistin bayrağının dalgalandırılmasını yasaklayan ve tutsakların Filistin'den çıkış kutlamalarını reddeden bir karar verecek.