Siyonist Esir Askerlerin Aileleri Hükümete Karşı Ayakladı

Siyonist Esir Askerlerin Aileleri Hükümete Karşı Ayakladı

Yakalanan askerlerin dosyasını taşımak için Gazze sınırına doğru bir "İsrail" yürüyüşü düzenlecek

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

El Kassam Tugayları'nın yakalanan İsrailli subayının ailesi, yakalanmasının sekizinci yıldönümünde en büyük yürüyüşü düzenleme niyetini açıkladı.

Yürüyüşün organizatörleri, İbranice medya tarafından bildirilen açıklamalarda, önümüzdeki Çarşamba günü, esir subayın Tel Aviv'in kuzeyindeki Kfar Saba'daki aile evinden yürüyerek başlayacağını ve Cuma günü varmadan önce birkaç dinlenme durağında duracağını söyledi.

Gazze Şeridi'nin kuzey sınırında. Ve organizatörler, yürüyüşün birkaç istasyona bölündüğünü ve herhangi bir istasyonda katılmanın mümkün olacağını belirterek, esaret altında "Altın" oluşumunun sekizinci yıldönümü ile birlikte "İsrail" in en geniş katılımını istedi. Yakalanan iki askerin, Oron Shaul ve Abraham Mengistu'nun aileleri etkinliğe katılacak.

İbranice kaynaklara göre. Yürüyüşün organizatörlerinin yayınladığı detaylara göre; Gelecek 3 Ağustos 2022

Çarşamba sabahı saat dokuzda "Golden" ailenin evinden Tel Aviv'in güneyindeki Rishon LeZion'daki "Sha'er" ticari kompleksine doğru yola çıkacak

Hamas'ın askeri kanadı El-Kassam, 1 Ağustos 2014'te Refah'ın doğusundaki "Givati ​​​​tugayı"nın keşif taburunun askerlerinin pusuya düşürülmesi sırasında, kaybı açıklamadan önce, subay "Hadar"ın yakalandığını duyurdu.