Siyonist Bennet Roketlerden Şikayetçi

Siyonist Bennet Roketlerden Şikayetçi

Bennett: İsrail: Bir günde işgal devletine geçen yıldan daha fazla roket atıldı

Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett, yalnızca Salı günü işgal devletine görevde olduğu geçen yıl atılandan daha fazla roket atıldığını söyledi. Mevcut Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Filistin direnişine "zayıf" tepkisine yönelik eleştirinin yanı sıra Twitter'da yorum yaptı.

"Netanyahu hükümeti Lübnan, Suriye ve Gazze'den gelen roketleri 'kontrol altına aldı', bu nedenle düşmanın ateş etmeye devam etmesi şaşırtıcı değil" diye yazdı. "Bu bir tesadüf değil." Başbakan olarak "güçlü bir güvenlik politikası benimsediğini, Netanyahu'nun ise zayıf bir politika benimsediğini" belirtti.

Bu arada Times of Israel , Sderot Belediye Başkanı Alon Davidi'nin roket meselesi yüzünden Netanyahu hükümetine kızgın olduğunu bildirdi. İsrail liderlerini boş konuşmakla, ancak Gazze'nin "terör gruplarının" güneydeki güvenlik durumunu dikte etmesine izin vermekle suçladı.

Kanal 13 haberine "Sözde konuşma yeter" dedi . "Gazze'yi yöneten iki terör grubu [sic] var. İstedikleri zaman ateş ediyorlar. Onlara suikast düzenlememiz gerekiyor."

İşgal ordusunun Gazze'ye askeri bir saldırı başlatması gerektiğini eklese de ordunun doğru olanı yapacağına güvendiğini söyledi.

Sderot, Filistin'in Najd köyünün kalıntıları üzerine inşa edilmiştir. Filistin sakinleri neredeyse tam 75 yıl önce Siyonist-Yahudi teröristler tarafından etnik olarak temizlendi ve köyleri yerle bir edildi.

Kaynak: TEVHİDHABER