Siyasi Liderler ve Direniş'den Koordineli Tavır

Siyasi Liderler ve Direniş'den Koordineli Tavır

Savaş esnasında siyonistleri hezimete uğratan direniş güçleri masa başında da net tavrını ortaya koyarken, İslami hareket liderleri de koordineli bir şekilde Filistin halkının taleplerinden asla taviz vermeyeceğini gösteriyor...

Hamas'dan İsmail Heniyye ve diğer liderler, İslami Cihad'ın genel sekreter yardımcısı'nın açıklamalarının yanı sıra direniş grupları; Kassam Tugayları, Kudüs Tugayları, Ebu Mustafa Ali Tugayları ve diğer direniş gruplarının ortak tavrı olan Ambargo şartı Gazze'deki koordineyi net bir şekilde ortaya koyarken asla Filistin halkınıñ haklarından taviz verilmeyeceğini gösteriyor...

Son olarak Bir Açıklama da Kassam Tugayları yaptı...

Tevhidhaber.com

İlgili Haber

El-Kassam Tugayları, zafere kadar yola en iyi şekilde devam etme gücüne sahip olduklarını belirtti.

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Filistin halkı tüm haklarına ve haklı taleplerine kavuşana kadar mücadelenin devam edeceğini açıkladı.

 

İzzeddin El-Kassam Tugayları, bugün (5 Ağustos Salı) internet sitesinde yayınladığı bildiride, mevcut aşamanın geçici bir aşama olarak görüldüğünü ve işgalcinin davranışlarının mücadelenin türünü ve sonuçlarını belirleyeceğini, önümüzdeki günlerdeki yönelimlerinin asla gözardı edemeyecekleri Filistin halkının beklentilerine göre şekilleneceğini ifade etti.

 

Mücahitlerin hâlâ tetikte ve komutanlarının Filistin halkının yararına vereceği görevi yerine getirmek için hazır beklediklerini kaydeden El-Kassam Tugayları, Allah'ın izniyle zafere kadar yola en iyi şekilde devam etme gücüne sahip olduklarını belirtti.

 

Bildiride, Filistin halkının mücadelesinin meşru haklarına kavuşana ve haklı talepleri yerine getirilene kadar devam edeceği, işgal güçlerinin savaşla Filistin halkının iradesini kırmak istediği, El-Kassam Tugayları'nın ve Filistin direnişinin görevini yerine getirerek işgal güçlerinin saldırılarına karşı direndiği ifade edildi.

 

İzzeddin El-Kassam Tugayları, özgürlüğe susamış Filistin halkının direnişin arkasında birlik olduğunu, Filistinlilerin halkıyla ve direniş gruplarıya hep birlikte işgalcilere karşı mücadele ettiğini söyledi.

Fiem