Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Saldırıya uğrarsa Türkiye ne yapabilir?

Özellikle Amerika veya terör devleti İsrail, Türkiye’ye bir saldırı düzenlese Türkiye ne yapabilir? Hiç bir şey yapamaz dedirtmeye çalışmıyorum; fakat ne yapabileceğini merak ediyorum.

Daha açık konuşalım: Amerika ve Siyonist devlet zaten maşa veya taşeron terör örgütleriyle Türkiye’ye saldırılarını hiç eksik etmiyor.

Fakat aracıları kaldırarak doğrudan kendileri bir saldırı düzenlerse...

Mesela Türkiye’deki Filistinlilerin ileri gelenlerini Mossad ajanları vasıtasıyla değil de Lübnan’da yaptığı gibi doğrudan ve açıktan hedef aldığı takdirde Türkiye ne yapabilir, gerçekten çok merak ediyorum.

Veya Amerika terör devleti Kuzey Suriye ve Irak’ta şimdiye kadar yaptığı gibi taşeron örgütler vasıtasıyla değil de oradaki üslerinden kalkan uçakları, helikopterleri ve bizzat kendi kuvvetleriyle saldırdığında Türkiye’nin yapabileceklerini çok merak ediyorum.

Veya Dedeağaç’tan tutun da Güney Kıbrıs’a kadar binlerce tank, Akdeniz’deki gemi ve uçaklarıyla doğrudan bir saldırı düzenlediğinde yapılabilecekleri düşünüyorum.

Ne diyorsunuz? “Amerika böyle bir aptallık yapmaz, buna gerek duymaz, bunca maşa ve taşeron örgütler, hele ülke içinde bunca üssü varken olacak şey mi doğrudan saldırmak?” diyorsanız…

Ben de diyorum ki, bunca tehdidine rağmen Türkiye hizaya gelmemişse, özellikle halk ABD ve Siyonizm karşıtlığında direniyor, “Gazze” diyor başka bir şey demiyorsa doğrudan saldırı ihtimali hiç de uzak değil demektir.

Siz buna bir de onların Türkiye’deki iktidarı değiştirmek için çırpınıp durduğunu da eklerseniz zannederim meselenin ayakları biraz daha yere basar.

Diyeceksiniz ki koskoca Türkiye elbette senin bu düşündüklerini düşünüyor, elbette bir bildiği var. Zaten ben de koskoca Türkiye devletine akıl vermek için söylemiyorum, sadece bizim gibi bireylerin ne yapabileceğini sorgulamak maksadıyla söylüyorum bunları.

Belki birileri söz konusu böyle saldırıların imkânsız ve farazi düşünceler olduğunu söyleyecek; ama Lübnan’ın, Suriye’nin, Irak’ın vurulup durduğu bir günde müsaade edin biz de böyle bir ihtimali dile getirelim, zannedersem bir zararı olmaz.

Bu duygu ve düşüncelerle cumanızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

Bu yazı toplam 230 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar