Merve Kavakçı

Merve Kavakçı

ODTÜ’nün şirret kadınları

 

Çirkinsiniz. Çünkü ruhunuz çirkin. Davranışınız çirkin. Haliniz, duruşunuz çirkin. Onlar ise asiller. Bütün asaletleri ile duruyorlar karşınızda. Önce masum masum ne olduğunu, neden onlara saldırdığınızı anlamaya çalışıyorlar. Gülme noktasına geliyorlar da sizin bu tavrınız sebebiyle gülecek oluyorlar da sizin adınıza utanıyorlar olmalılar ki sanki sizi daha fazla utandırmamak adına elleri ile ağızlarını kapatıyorlar. Gülecekler gülemiyorlar. Zavallısınız çünkü. Ne kadar zavallı ve çirkin.

Onlarda Peygamber’in ahlakı var. Siz bilir misiniz Peygamber ahlakını… hiç sanmam. Tanır mısınız onun davranış çizgisini. Onu bilir misiniz ki davranışını bileceksiniz… hiç sanmam. Ona ne eziyetler etti Kureyş kafirleri de Rabbinden aldığı emirle kendine saldıranlara “selametle” deyip yoluna gitti. Selametle. Ona küfredenlere, ona pislik atanlara o selametle demekten başka bir şey demeden döndü gitti. Sizin çirkinliğiniz karşısında duran o başörtülü kızlarda Türkiye o “selametle”yi gördü. Ama siz Kureyş kafirlerinden de yaman çıktınız. Peşlerini bırakmadınız. Haydi gidelim, peşlerine takılalım arkadaşlar. Ne imiş Cemaat’miş derdiniz. Çünkü her başını örten Cemaatçidir değil mi. Bu kadar da ahmak ve cahilsiniz. Her müslüman Cemaatçi midir bilmeyecek kadar gerçekten uzaksınız. Müslümanın Cemaatten çok büyük olduğunu bilmeyecek kadar bihabersiniz.
Aslında 28 Şubat’ın Amiral gemisi de çok iyi bilir ki derdiniz o, bu değil başörtüsüydü. Zira kendi de hep başörtüsüyle uğraştı. Haliyle şimdi de o asıl başörtülü kızlara sahip çıkacak değildi. Sizin gibi şirretlere sahip çıkmalıydı. Ama siz de hiç de siyasi doğruluğu (political correctness) gözetmediniz ki “be şirret’cim.” Her şeyi ortalığa döktünüz, milletin elinde iphonu bunu kaydeder diyemediniz. Haydi peşlerinden gidelime götürdünüz, öyle olunca da sizi kurtarmak da öyle “411 el kaosa kalktı” demekle olduğu kadar kolay olmadı. Düşün düşün hah! Buldunuz! Biz Cemaat’e karşıyız. ODTÜ’lü siz anlarsınız bu dilden: Good for you!
Gidin youtube’da kendinizi bir seyredin. Belki utanırsınız. Belki de on, yirmi, otuz, kırk sene sonra yaptığınızdan utanırsınız. Little Rock 9’a saldıranların sonradan utandığı gibi utanırsınız. Little Rock, Arkansa eyaletinde malumunuz ODTÜ’lüm. Yıl 1957. Zenci-beyaz ayrımının legal olarak son bulması akabinde dokuz zenci öğrenci okulların açıldığı ilk gün bahçede tacize uğruyorlar. Aynı sizin yaptığınız gibi rahatsız ediyor, ama bu sefer 1957 yılının çirkin beyaz öğrencileri. Çünkü davranışları çirkin. Laf atıyorlar, köşeye sıkıştırıyorlar, pankartlar açıyorlar, peşlerini bırakmıyorlar, gidin burdan sizi istemiyoruz! diyorlar, nasıl? Tanıdınız mı…. siz bu’sunuz işte! İlk gördüğümde “nasıl da bizim Türkiye’mize benziyor!” demiştim, ama o zaman 1990’lı yıllardaydık. Demek 2013’de de herşey değişmiş ama bir siz değişememişsiniz. Bizi 1957’ye ışınlayıverdiniz.
Tarih sizi en çirkin, o masum başörtülü kızları en güzel sayfalarına yazacak emin olunuz. Vallahi. Billahi. Tallahi. Çünkü Allah’la savaşılmaz. (Bunu da anlamazsınız ama haydi neyse. Anlayanlar okusun.)

 

yeniakit

 

Bu yazı toplam 1225 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar