Netanyahu'dan Gazze'de Tutuklu Siyonist Askerler Hakkında Açıklama

Netanyahu'dan Gazze'de Tutuklu Siyonist Askerler Hakkında Açıklama

Netanyahu'nun Gazze'deki İsrailli mahkumları iade etme sözü

Siyonist rejimin Başbakanı yaptığı konuşmada, Filistin direnişinin Gazze Şeridi'nde tuttuğu Siyonist askerleri serbest bırakma ve işgal altındaki topraklara geri gönderme sözü verdi.

Filistin haber ajansı Sama'ya göre Siyonist rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu, savaşlarda öldürülen Siyonist askerleri anma töreninde yaptığı konuşmada, "Birlik olup kardeşlerimiz Aron'la dimdik duracağız" dedi. Shaul, Hadar Golden, Avra ​​Avraham Mengistu ve Hişam el-Sayed'i (Gazze Şeridi'ndeki dört askerimizi geri getireceğiz dedi

Açıklamanın bir başka bölümünde ise Siyonistler arasındaki iç ayrılığın giderilmesinden umutlu olduğunu dile getirerek, bu kritik dönemde herkesi birlik olmaya ve Siyonist rejim düşmanlarının hedefleri doğrultusunda bazı partileri hareket ettirmemeye çağırdı.

Bu arada Hamas hareketi içinde Siyonist tutsak olan Hedar Golden'ın kardeşi de İsrail hükümetinin kardeşinin durumundaki ihmalini eleştirerek, “Kardeşimin yıllardır unutulduğunu hissediyoruz dedi

İsrail'in mahkumları iade etmek için yeterli önlemi almadığını belirtti.

2015 Nisan ayı başında Hamas hareketinin askeri kanadı Şehit İzzeddin El-Kassam Taburları ilk kez bu taburda "esir alınan 4 İsrail askerinin" olduğunu duyurdu.

Kaynak: TEVHİDHABER