Netanyahu Ateşle Oynuyor :  Kudüs ve Batı Şeria'da Askeri Operasyonlar Düzenleyeceğiz

Netanyahu Ateşle Oynuyor : Kudüs ve Batı Şeria'da Askeri Operasyonlar Düzenleyeceğiz

Netanyahu, Kudüs ve Batı Şeria'da kapsamlı askeri operasyonlar yürüteceğini duyurdu.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Siyonist rejimin Başbakanı, Kudüs ve Batı Şeria'da geniş çaplı askeri operasyonların başlamasının silahlı operasyonları durduracağını duyurdu.

Arab48 internet sitesinde yer alan Isna'ya göre, Siyonist rejimin Başbakanı Benjamin Netanyahu haftalık hükümet toplantısında siyasi ve askeri işlerden sorumlu küçük kabinenin faillere ve destekçilere karşı daha geniş operasyonlara hazırlanmak için toplanacağını söyledi.

Hükümetin, vandalların ortadan kaldırmaya çalıştığı anlaşmayı genişletmesi için kabineye izin vereceğini de sözlerine ekledi.

Siyonist rejimin İç Güvenlik Bakanı Itamar Ben Guer, işgalci güçlere Kudüs'e yönelik "Duvarların Muhafızı 2" operasyonunun başlaması için hazırlanma emri verdi.

Daha önce Ben Gvir , araba ile gerçekleştirilen direniş eyleminin ardından Kudüs'te bu operasyonun başladığını duyurmuştu.

2002 yılında Siyonist rejim, Batı Şeria'da Duvarların Muhafızları adlı askeri bir operasyon gerçekleştirmiş ve bu operasyonda 500 Filistinli şehit olmuş, 1477 Filistinli yaralanmış ve 7000 Filistinli tutuklanmıştır. Bu operasyon 10 Mayıs 2002'de sona ermişti.