Nablusta Direniş Operasyonu !   Siyonist İsrail Açıklama Yaptı

Nablusta Direniş Operasyonu ! Siyonist İsrail Açıklama Yaptı

İşgal, Nablus taburuna yönelik pusuda bir subay ve 3 askerin yaralandığını resmen kabul ediyor

İsrail işgali, dün akşam geç saatlerde Nablus kentinde bir mahalleye düzenlenen baskında direnişçilerin patlayıcı cihazla güçlerini hedef almasının ardından bir subay ve 3 İsrail askerinin yaralandığını itiraf etti.

İsrail medyası da patlamanın işgalcilere ait bir askeri araca çarptığını, yaralı askerleri uzaklaştırmak için bölgeye ek güçlerin konuşlandırıldığını bildirdi.

Dün gece Nablus'ta meydana gelen olaylara ilişkin yorum yapan Hamas sözcüsü Abdül Latif el-Qanou, "Filistin direnişinin Batı Şeria'daki çeşitli şehir ve kamplarda güçlü bir şekilde mevcut olduğunu" doğrulayarak, "işgali ve işgali şaşırtma" yeteneğine işaret etti. ordusu ve yerleşimciler arasında kayıplara neden oluyor." dedi.

Aynı şekilde Al-Qanou, "Nablus şehri ve Batı Şeria'daki tüm şehirler, işgalin saldırıları ve yerleşimcilerin sürüleri tarafından kapılarının önünde paramparça edilecek bir kaya olarak kalacak ve bunu her seferinde kanıtlıyor" dedi. kırılmaz olduğunu."

Al-Qanou, "Nablus kentindeki direniş savaşçılarının cesareti, işgalci işgal güçleriyle karşı karşıya gelmeleri ve askeri ciplerinin önünde patlayıcıların patlatılması, çatışmaların tırmandığını ve geliştiğini teyit eden bir mesajdır" diye konuştu.

Dün gece Al-Mayadeen muhabiri , patlayıcının infilak etmesi sonrasında İsrail işgal güçleri arasında kayıplar yaşandığını bildirerek, İsrail ambulanslarının yaralı İsrail askerlerini tahliye ettiğini belirtti. İşgal helikopterleri de şehrin üzerinde geziniyordu dedi.

KAYNAK: TEVHİDHABER

Kaynak:Haber Kaynağı