Mezhep Savaşına Odun Taşıyanlara Uyarı

Mezhep Savaşına Odun Taşıyanlara Uyarı

Kimi kendini bilmez yorumcular ve internet sitesi sahipleri ümmeti birbirine kırdırmak isteyen siyonist / emperyalist kumpasın ekmeğine yağ sürmeye devam ediyor...

Küresel firavunun ekmeğine yağ süren IŞİD'in mezheb savaşı çıkarmak için kışkırtıcı eylemlerine karşı ses çıkarmayan medya kuruluşlarının vurdumduymaz tavırları dikkatlerden kaçmazken, Irak'da operasyonel saldırılarla da Şİİ-Sünni savaşına yönlendirme çabaları yapılıyor.

Sunulan haberlerde tekfirci teröristlerin cinayetlerine karşı ses çıkarılmazken, mezheb savaşı çıkarmak isteyen BATI hegomanyasının kirli oyunlarına alet olunuyor.

Irak'da tozu dumana katan tekfirci terörist örgüt, Şİİ Müslümanları öldürerek katliamlarını her geçen gün arttırması sürüyorken,  Bağdat'da yapılan bir suikast kitleleri birbirine kırdırmak için operasyonel bir eylem niteliğinde.

Bağdat'da Sünni bir ailenin tüm fertlerine Suikast düzenleyen silahlı kişiler 6 Sünni Müslümanı katletti.

Öldürülen müslümanların 3'ü çocuk 2'si kadın, saldırıyı düzenleyen teröristlerin kim olduğu bilinmezken, saldırının ardından kirli medya kampanyanları düzenlendiği iddia edildi.

KAYNAK:TEVHİDHABER