Mahmud Abbas Yönetimi  Hamas'a Karşı  Siyonistlerle  İşbirliği Yapıyor

Mahmud Abbas Yönetimi Hamas'a Karşı Siyonistlerle İşbirliği Yapıyor

İsrail meclisi Knesset'in önde gelen bir üyesi, bu önemli dosyaları tartışmak üzere Ramallah şehrinde Filistinli liderlerle gizlice buluşuyor. Ayrıntıları Siyonist bir kanal ortaya koyuyor

Siyonist Kanal 12 Çarşamba sabahı, sol görüşlü İşçi Partisi'nin Knesset üyesi Gilad Karib'in dün akşam Filistin Yönetimi Ramallah'ın önde gelen isimleriyle bir araya geldiğini ortaya çıkardı.

Siyonist kanalına göre Karib, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın yakın arkadaşları, El Fetih liderleri ve sivil toplum figürleriyle bir araya geldi.

Karib'in ofisi, İsrail ordusunun izniyle Ramallah'a gittiğini doğruladı ve Ramallah'a girişinden çıkışına kadar Filistin güvenlik servislerinden sıkı koruma aldığını kaydetti.

Toplantı sırasında Karib, güvenlik işbirliğinin sürekliliği ve sıkılaştırılmasının gerekliliğini vurguladı ve "Al-Quds"a göre toplantının "iyi bir ruh hali içinde" gerçekleştiğini ve yakın gelecekte başka toplantıların da yapılacağını ifade etti.

Karib'in ofisi, Abbas'a yakın liderlerin, İsrail'deki aşırıcı hükümetin aşırıcılığa yönelen Filistinli gençler üzerindeki etkisine ilişkin endişelerini dile getirdiğini belirterek, "Hamas bundan yararlanıyor diyerek işbirliği konusu görüldü dedi.

Kaynak:tevhidhaber