M Görmez'in Görevden Alınması Ve Cola Fabrikası

M Görmez'in Görevden Alınması Ve Cola Fabrikası

Necmettin Çalışkan: Diyanet İşleri Başkanı'nın değişikliğini isteyen güçle, Cola fabrikasını açtıran güç aynı

Milli gazete köşe yazarı Necmettin Çalışkan "Boykot ürünler ve Coca-cola 2" başlık bir yazı kaleme aldı.

 

Savunmalara bakar mısınız neymiş; “Meyve suyuymuş, Coca-Cola İsrail’e destek vermiyormuş. Aksine el altından Filistinli gençlere burs veriyormuş, REİS bunu bildiği için Coca-Cola ya izin veriyormuş!”

“Coca-Cola’nın yurt genelinde kaç vatandaşa istihdam sağladığını biliyor musunuz? Bu memlekette taş üstüne taş koyuluyormuş!”

“Zorla mı içiriyorlar, ben içmiyorum sen de içme” diyor.

Hele bir “diz çökme” palavrası var ki gülmekten kırılırsınız. “Stratejik adım, emperyalistler diz çökmüş, perde arkasında gizli ne anlaşmalar varmış!” “Türkler bunu da yaparsa bu sefer bittik”

İnsan iddiasından vurulurmuş. Besmeleli Rabia şovlu açılışları görünce “Kadere bak kadere, kimler kimlerle beraber!” sözü insanın içini acıtıyor.

Bu kadar hamasetten Sonra niye açtı sorusuna kılıf aranıyor. Diyanet İşleri Başkanının değişikliğini isteyen güçle; Cola fabrikasını açtıran güç aynı, tahminimizce.

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya girdiği, Filistinlilerin ibadet özgürlüğünü elinden alıp şiddeti artırdığı bir zamanda Kudüs Mitingine misilleme bekliyorduk ancak bu kadar da değil!

Kalemşörlerden tek tük Cola’nın faydalarını anlatanlar çıksa da birçoğu hazırlıksız yakalandı. Cola’yı mazur gösterebilmek için ne taklalar atmadılar ki! Taklalar daha çok reel politiğe göre atılıyor belli ki!!

Keşke Sn. Cumhurbaşkanı’nın açılışa gideceği önceden söylenseydi de bazı kalemler ona göre önlem alsaydı. Böyle çok ters köşe oluyorlar.

zzzzz

Bizdeki bazı kalem sahiplerini görünce padişahın dalkavuğu akla geliyor. Ama onlar bile halt etmiş. Hani dalkavuk, padişahın suratını asmasıyla patlıcanı övmekten vazgeçip bir anda yere batırmış. Duruma şaşıran Padişah’a, “Hünkarım ben patlıcanın değil sizin dalkavuğunuzum” demiş ya. Bugün de eminim çevredekileri görünce bıyık altı gülüyordur.

Korkarız bundan sonra Cola’nın faziletini anlatan arkadaşlar; zemzemin bugünkü bilinen zemzem olmadığını, aslında Kudüs’te çıkan bir su olduğunu, bunun da zamanla ...” diyerek bir yerlerden Cola’ya bağlarlar. Ben onlara bir tüyo vereyim “Zemzem Cola” diye bir marka var. Oradan bağlantı kurabilirler.

Kim ne derse desin, Cola Cola yeryüzünde emperyalizmin sembolüdür. Siyonist ırkçı emperyalist İsrail’in yeryüzündeki en büyük hamisidir. Dünyada savaş sebeplerinden biri CocaColadır. İşgal edilen yere sömürü/işgal simgesi olarak giren ilk ürün Coladır.

Cola açılışı sadece İslami kesim değil, tüm mazlumlar ve emperyalizm altında ezilenler açısından çok önemli bir kırılma noktasıdır.

Cola açılışı teslimiyettir, bükülemeyen elin öpülmesidir. Cola’ya dost olduktan sonra artık boykot yapmanın da bir anlamı kalmayacaktır.

Hükümetin yanlışlarının perdelendiği Cuma çıkışı slogan atıp Amerikan bayrağı yakan ve sosyal medyada boykot listesi yayan kitlenin son sermayesi de böylece ellerinden alınmış oldu.

Futbolda buna ofsayttan gol diyorlar. Hem de buz gibi ofsayttan