Kudüs Tugayları Alarm Durumuna Geçti

Kudüs Tugayları Alarm Durumuna Geçti

Kudüs Tugayları alarm durumuna geçerek mücahidlerinin hazırlıklarını artırıyor ve düşmanı intikamla tehdit ediyor

Filistin'deki İslami Cihat Hareketi'nin askeri kolu olan Kudüs Tugayları bugün, Pazartesi günü alarm durumunu ve mücahitlerinin ve faaliyet gösteren savaş birimlerinin hazır olduğunu duyurdu.

"Filistin Al-Youm" haber ajansı Al-Saraya'nın kısa bir açıklamasında şunları kaydetti: Lider Şeyh Bassam Al-Saadi ve ailesi kısa bir süre önce Cenin'de işkenceye maruz kaldı."

Lider Bassam'ın oğlu Ezz El-Din Al-Saadi ise, "Babam yaralandı ve şu ana kadar yaralanmanın niteliğini bilmiyoruz. Tutuklama sırasında askerler içeride bulunan herkese saldırdı.

Ablamın eşi Eşref El Can'ın tutuklanmasının yanı sıra askerler tarafından darp edildikten sonra anneyi hastaneye kaldırdık ve henüz hangi tarafa götürüldüklerini bilmiyoruz" dedi.

Al-Saadi, evin baskınının acımasız olduğunu belirtti.

Kudüs Tugayları - Cenin Tugayı, dün gece Siyonist düşmana karşı mukaddes cihat görevini ifa ederken şehit olan 17 yaşındaki Mücahit Dirar Salih El-Kafrini'yi gece karmaşasının kahramanlarından gururla kutladı. Cenin'deki kahramanın kampına baskın düzenleyen güçler, büyük lider Şeyh Bassam Al-Saadi ve personel Ashraf Al-Jada'yı tutukladı.

Cenin Tugayı, "Önce Allah'a, sonra şehitlerimize, onların saf kanını yükselteceğimize, işgalin budalalığının ve suçluluğunun bedelini büyük lider Şeyh Bassam el-Saadi'ye karşı ödeyeceğine söz veriyoruz" diye açıklama yaptı
Mücahidlerinin dün işgal güçlerine cesurca karşı koyduğunu ve mücahitlerinden birinin ölümüyle sonuçlanan şiddetli dalgalar koştuğunu vurguladı.. Siyonist düşmanın, savaşçılarının onu aramaya devam edeceğini çok iyi bildiğini vurguladı.

Cenin adlı kahramanın kampında dün gece meydana gelen iğrenç bir suçun ne olduğu fark edilmeyecek ve suç işgali, işgal altındaki Batı Şeria'daki muzaffer tugaylarımızın gücünü görecek.

Kaynak:Haber Kaynağı