Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Küçücük yavrularımızla savaşanlar kaybedeceklerdir!

Türkiye`nin dört bir yanından gelen haberlere bakıldığında ilköğretimdeki tesettürlü kızlarımıza karşı adeta bir savaş başlatıldığını görüyoruz.


Sadece derslere alınmayarak mağdur edilmekle kalınmayıp, kendilerine şiddet uygulandığını, hakarete uğradıklarını ve aileleriyle birlikte tehdit edildiklerini görüyoruz.
Örtünerek okullarına gelen kızlarımıza savaş ilan eden bu okul yöneticilerine, öğretmenlere, emniyet güçlerine ve her seviyedeki idari amirlere bu köşeden sesleniyoruz!

Kaybedeceksiniz bu savaşı!

Örtünerek okullarına gelen yavrularımızı derse almayanlara, kütüphanelerde veya bir başka yerde tecrit edenlere diyoruz ki, bu savaşı kaybedeceksiniz, başlattığınız bu utanç verici savaş sizin hezimetinizle noktalanacak!

Hiç Allah"tan korkmuyor musunuz, hiç utanmıyor musunuz pırıl pırıl kız çocuklarına karşı böyle bi savaş yürütmekten?

Görenlere adeta cenneetten gelmişler gibi Allah"ı hatırlatan, Kur"an"ı hatırlatan bu sevgi dolu yavrularımıza karşı öfkeyle ve kinle dolan resmi ideolojinin metal yüzlü görevlilerine sesleniyoruz, sürdürdüğünüz bu savaşı kaybedeceksiniz!

Yavrularımızı sadece okullarndan kovmakla yetinmeyerek onlara hakaret eden, onları döverek kapı dışarı eden vicdansız yetkililere diyoruz ki, başlattığınız bu kirli savaşı asla ve asla kazanamayacaksınız, en kısa zamanda her şey tersine dönecek.

Özellikle kraldan fazla kralcı geçinen resmi ideolojinin abdestli namazlı işgüzar yetkililerine sesleniyoruz!

Bütün bu yaptıklarınızdan, üstlendiğiniz bu şerefsiz rolden dolayı en kısa zamanda utanacaksınız, müslümanların içine çıkamayacaksınız ve yüzlerine bakamayacaksınız! Ömür boyu bu utancı üzerinizden atamayacaksınız!

Allah"ın emri olan örtüye bürünerek okuluna gelen kızımıza "Sen Kürtsün, zaten baban hapse girmiş çıkmış, defol!" diyerek kolundan tutarak dışarıya atan, nur yüzlü yavrumuza içindeki kinini kusan faşist öğretmene sesleniyoruz! Kesinlikle kaybettiniz. Kur"an"la sesleniyoruz: "Mûtû biğayzikum-Kininizle geberin!"

İlah diye tutunduğunuz dallar elinizde kalacak, ilah diye dayandığınız duvarın ne kadar çürük olduğunu en kısa zamanda göreceksiniz!

Pırıl pırıl yavruların imanlarına hakaret ederek, kalplerini kıranlar! Sizi gerçekten büyük bir hüsran ve hezimet beklemektedir.

Bütün bunlardan sonra akşam evinize varıp çocuklarınızla sofraya oturduğunuzda yüzünüz nasıl bir şekil alıyor, çocuklarınıza nasıl bakıyorsunuz, gerçekten görmek isterdik.

Kaybedeceksiniz ve kaybettiniz  bile!

Çünkü, kendi ülkesinin çocuklarıyla savaşanlar asla kazanamazlar, kendi ülkesinin imanlı kız çocuklarıyla savaşanlar hiçbir zaman iflah olmazlar!

Çünkü bu yavrular öyle sizin bildiğiniz sıradan kız çocukları değildir.

Çünkü bu hanım kızlar gelip geçici bir hevesle, basit bir heyecanla örtünmediler. Onlar evlerinde sabah akşam Vahiy ile beslenen yavrulardır.

Onlar okullarına rast gele evlerden değil, rast gele anne-babaların yanından değil, Muhammedî yuvalardan çıkıp gelmektedirler. Bunu farketmiyor musunuz?

Evet, kesinlikle bu savaşı kaybedeceksiniz. Bir gün geriye dönüp baktığınızda yaptıklarınız gözünüzün önüne geldiği zaman utanacaksınız, yüzünüz kızaracak.

Yok eğer bu dünyada iken kaybettiğinizi anlamayacaksanız, kaybettiğinizi kabullenmeden bu dünyadan ayrılacaksanız, öbür tarafta öyle bir anlayacaksınız, hüsrana uğradığınızı öyle bir anlatacaklar ki size" Tabii iş işten geçmiş olacak.

Etrafınıza hiç mi bakmıyorsunuz? Dikta rejimlerinin ve faşist diktatörlerin bir bir yıkılıp tarihin çöplüğüne gittiğini görmüyor musunuz?

Kardan ve buzdan yapılmış sahte ilahların, uyduruk tanrıların bir bir eriyip gittiğini görmüyor musunuz?

Neden hâlâ yavrularımızı Allah"tan başkalarının kulu olmaya zorluyorsunuz ki?

Yıllar yılı ilahlıklarını çocuklar üzerinden ispat etmeye yeltenenlerin yıkılış çatırtılarını duymuyor musunuz, bütün bunlar şuralarda, hemen yanı başınızda oluyor görmüyor musunuz?

doğruhabergazetesi

Bu yazı toplam 2482 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar