Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kırmızı Buzağı!

Derin Gerçekler

Kırmızı Buzağı! 8.4.24'ten 24.4.2024’e dikkat!

Sabrınıza sığınıyorum.
Beni bağışlayın.
Bugünkü yazım uzun bir yazı olacak ve buna rağmen konu daha uzun ve daha sonra bu konuya tekrar döneceğim.
Hayati bir öneme sahip bir konu olduğu için uzun yazmak zorunda kaldım.

Gazze düşerse, Kudüs/Mescidi Aksa işgal edilir, yıkılır.
O da olduktan sonra sıra Arz-ı Mevud’a gelir. Kabe’yi Hindu Tapınağı yapma hayali kuranlara gün doğar.

“Uluslararası sistem” Siyonist sistemin bu hayalini gerçekleştirmek için var ve bu sistemle birlikte hareket edenler, bilerek ya da bilmeyerek bu Şeytani plana hizmet etmektedirler.

Şeytan’ın bu amâli için (Mescid-i Aksa'yı yıkmak ve tapınağı tekrar inşa etmek için) kullandığı ajanlar HABAT, EPSTEİN, AGARTHA gibi örgütler yanında WEF, DSÖ, Trans Humanizm planları yapan GlobalReset’çi GlobalResetçi’ler. Bunların ellerindeki güç ise GENOM ve DİJİTALİZM!

Bugün yeni bir durumla karşı karşıyayız. Tanrıyı kıyamete zorlamaya kalkışanlar bölgeyi cehenneme çevirmeye hazırlanıyor. Mehdi, Mesih, Deccal, Anti Chirist hepsi birbirine karışacağa benziyor. Bu arada Yahudilerin Tapınak tepesini/Mescid-i Aksa'yı yıkma girişiminin hedefinde Doğuş ve Kıyamet Kilisesi de var.

Diyanet İşleri Başkanı bu anlamda Türk Hahambaşı ile görüşmeli, HABAT ve AGARTHA gibi bir planın parçaları olanlar herhalde kontrol altına alınmalı. Öncelikle Patrikhane ile ve Katolik kilisesi ile bu konu konuşulmalı. Bu kehanetle ilgili ülkemizdeki ve bölge ülkelerindeki belli noktalardaki muhtemel gelişmelerle ilgili, o ülkelerdeki dini ve siyasi otoritelerle temas sağlanmalı.

Bunlar bugün İKLİM, KARBON AYAK İZİ maskesi kullanıyorlar. SIFIR ATIK gibi kulağa hoş gelen kavramların arkasına saklanarak, “yeryüzünde cennet ve ebedi bir hayat” vaadi ile, bozgunculuk yapıyorlar, Cehennemin yollarını “iyi niyet taşları” ile döşüyorlar.

NİSAN AYINA DİKKAT!
Bu arada, hatırlatayım: Biden sessizce İsrail'e yeni savaş uçakları ve mühimmat yollama kararı aldı. Bu pakette 1.800'den fazla 2000 kiloluk MK84 bombası ve 500 adet 500 kiloluk MK82 bombası yer alıyor. Ayrıca ABD Dışişleri Bakanlığı'nın geçen hafta 25 adet F-35 uçağı ve F-35 uçak motorunun 2,5 milyar dolar bedelle İsrail'e transferini onayladığı da bildirilmişti. (Kaynak: The Washington Post.)
Ayrıca, ABD bölgedeki yığınağını tahkim ederek Doğu Akdenize kaydırıyor. Bölgedeki tüm askeri üslerin ve kapasitelerin de bu Programa göre pozisyon almaları isteniyor.

Rivayetlere göre Hz. Musa AS'dan bu yana 9 adet kızıl Buza/Düve adak edilmiş, en son Romalıların 2. tapınağın yapımında bu tören icra edildi.
Bu törenin icra edildiği yer Mesci-i Aksa’nın bulunduğu alan ve Tapınaklar Tepesi’nin karşı tepesi olan Zeytindağı.
2. Tapınak'ın inşasına M.Ö. 516'da başladı ve yaklaşık 20 yılda M.Ö. 516-515 civarında, Yahuda valisi Zorobabel ve başrahip Yoşua'nın önderliğinde tamamlandı.

Süleyman'ın Mabedi veya Birinci Mabet, günümüzde Kudüs'ün Eski Şehri'deki Tapınak Dağı'nda MÖ 964'te yapımına başlanmış ve MÖ 957'de bitirilmiş. Yahudiler tarafınca Süleyman'ın Mabedi değil, "Mukaddes Ev" anlamına gelen Beit HaMiqdaş denir. Yahudileri Babil'e sürgün edecek olan pagan Babil kralı II. Nebukadnezar tarafından MÖ 586'da yağmalandı ve kullanılamaz hâle getirildi.

Bugünkü hikaye şöyle: 2020’de, hani şu CoVİD hikayesi başlamıştı ya, 2019 sonuna doğru, Hahamlar da Texas da bugün için “Kızıl Buzağı”yı sipariş ediyorlar. Genetik müdahele ile Eylül 2022 kızıl dişi buzağalar Texastan getiriliyor. Hahamlar buzağılarının bütün özeliklerinin uygun olduğuna karar veriyorlar.
Kaynak: https://www.minimannamoments.com/tag/red-heifer-bridge/

Eylül 2022’den bu yana bu hayvanlar, Mescid el Aksa’nın bulunduğu Tapınaklar Tepeside Pesah günü için bekletiliyor.

“Mayasız ekmek” bayramı olarak da bilinen Pesah Mısır’dan çıkış bayramı Yahudi takvimi olarak Nisan’ın 15. Günü başlar ve bir hafta sürer.
“10 büyük bela”dan kurtuluşu da ifade eden bu gün, gelinen noktada Siyonistler için yeni belaların başlangıcı olacağını gösteriyor.

İsrail’in resmi kurumu olan “Tapınak Enstitüsü” bu yıl Pesah öncesi bu adağı yerine getirmeye hazırlanıyor. Yani 22 nisan 2024 ile 30 nisan 2024 arasında, bugünkü hesaba göre Mesci-i Aksa’yı yıkarak yerine yapmayı düşündükleri 3. Tapınağın inşası için 24 Nisan’da Kızıl inekle birlikte kızılca kıyamet kopacak. Bu tören, “Tarihin sonu”na yaklaşırken, “Kıyamet savaşını başlatacak bir adım olarak, İsrailoğlulları için Samiri’nin kızın buzağısından sonra en büyük Şeytani fitne hareketi olarak önümüze çıkıyor.

İsrail’in resmi kurumu Tapınak Enstitüsü Hamursuz Bayramı 2024 (Yahudi bayramı)de önce bu adağı yapmayı hazırlığını yapmıştır. Yani 22 Nisan 2024 ile 30 nisan 2024 arasıdır. Bu Yahudiler için çok önemli bu ilk adımdır 3. tapınağa inşaatı için. Kaynak: https://www.temple.org.il

Eski Ahit (Tevrat)’te “Çölde Sayım 19:1-6”: RAB Musa'yla Harun'a şöyle dedi: “RAB'bin buyurduğu yasanın kuralı şudur: İsrailliler'e size kusursuz, özürsüz, boyunduruk takmamış kızıl bir inek getirmelerini söyleyin. İnek Kâhin Elazar'a verilsin; ordugahın dışına çıkarılıp onun önünde kesilecek. Kâhin Elazar parmağıyla kanından alıp yedi kez Buluşma Çadırı'nın önüne doğru serpecek. Sonra Elazar'ın gözü önünde inek, derisi, eti, kanı ve gübresiyle birlikte yakılacak. Kâhin biraz sedir ağacı, Mercanköşk otu ve kırmızı iplik alıp yanmakta olan ineğin üzerine atacak”.
(Çölde Sayım 19:17-18)
“Kirli sayılan kişi için bir kabın içine yakılan günah sunusunun külünden koyun, üstüne duru su dökeceksiniz. Temiz sayılan bir adam mercanköşk otunu alıp suya batıracak. Sonra çadırın, bütün eşyaların ve orada bulunanların üzerine serpecek. Kemiğe, öldürülmüş ya da doğal ölümle ölmüş kişiye ya da mezara dokunanın üzerine de suyu serpecek.” …
ve tapınağın yeri necis bir şey yapılamaz. Buzağın Küleri saf suyla karışılması gerekir ve bu kutsal su ile Hahamlar yıkınmalı ve tapınağın konulacak tüm eşyalar bu kutsal suyla yıkamalı.

Bu anlayışa göre, orada Ne Mescid-i Aksa ve ne de Kıyamet ve Doğuş kilisesi de olmayacak. Çünkü onlar necis kabul ediliyor. Ömer Mescidi de olmaması gerekiyor. Buraya sadece Yahudiler girebilir, hatta bazı yerlere sadece Hahamlar girebilir. Hz. Musa'dan bu yana bu tören 9 kez tekrarlanmış ve 9 adet kızıl Buzağı adak edilmiş. Bu sebeple Kızıl dişi buza külleri çok önemli ki ancak bunlarla necis olan yer temizlenebilir. Ancak bu törenden sonra Tapınak inşaatı başlıyabilir. Zeytin Dağı daha yüksek bir konumda olduğu için, orada toplananlar Tapınaklar Tepesine bakarak ayinine iştirak edeceklerdir. Bu konuda Tapınak Enstitüsü protokol hazırlıklarını tamamlamak için gece-gündüz çalışmaktadırlar.
Bu tören İsrail’in 3 bin yıllık bir ritüelin son kez tekrarlanacağı bir tören olacak.
Bu törenle birlikte Mabedin yeniden inşası ve Meşiah’ın yeryüzüne gelişi hedefleniyor.
Yehuda Glick “Tapınak Enstitüsü” korucusudur ve bu kişi Netenyahu partisin üyesidir. Tüm bu çalışmalar hükümetin desteği ile yapılmaktadır.

Peki 8 Nisan 2024 ne olacak ?

Özellikle Evengelik Siyonist Hristiyanlar için bu tarih çok önemlidir çünkü, Güneş tutulması 2017 ve 2024 kesişmelerindeki ilk başlangıç noktalarındaki şehir isimlerinin onlar için ezoterik bir anlamı var. Dindar Museviler ve Evengelik’ler bu tam güneş tutlaması için Belli noktalarda toplanıyorlar. ABD askeriler bu bölgelerde güvenlik tedbirleri alıyor. Birileri Mesih’in gökten inişini bekliyor ve Mesih’in gelişi ile Onun hakemliğinde Musevilerin ve Hristiyanları kucaklaşmasını umud ediyorlar. Bu muhtemel gelişmelerin dünyada sebeb olacağı teolojik ve bunun sonucu siyasi Kaos için, ABD ve Batılı ülkelerde, Vatikan’da ilginç hazırlıklar yapılıyor.

Türkiye kendinde mi? Ankara’dakilerin dünyadan haberi yok. Türkiye, bu süreçte aslında Doğudan, batıdan, kuzeyden ve güneyden tehdit altında.
Kıyametin savaşı bu coğrafyada gerçekleşecek ama biz Türkiye Yüzyılına hazırlanıyor.
Umurumuzda mı Tanrıyı kıyamete zorlayanlar ya da kıyamet savaşı?
Bir elimizde İHA, ötekinde SİHA, Yakında ay’a da gideceğiz, umurumuzda mı dünya.
Hele, bu projenin sonunda bize bir de başkenti Doğu Kudüs’te bir de Filistin devleti armağan ederse dostlarımız, gerisini ne siz sorun, ne ben söyleyeyim.

Bu süreçle ilgili, Batılıların ne düşündüklerini anlamak isterseniz Yuhanna Vahyine bakın, isterseniz Enok’un kitabını okuyun ya da Yeni ahit / Luka 21:25-36’da ne anlatılıyor ona bakın: “Güneşte, ayda ve yıldızlarda belirtiler görülecek. Yeryüzü’nde uluslar denizin ve dalgaların uğultusundan şaşkına dönecek, dehşete düşecekler. Dünyanın üzerine gelecek felaketleri bekleyen insanlar korkudan bayılacak. Çünkü göksel güçler sarsılacak. O zaman İnsanoğlu'nun bulut içinde büyük güç ve görkemle geldiğini görecekler. Bu olaylar gerçekleşmeye başlayınca doğrulun ve başlarınızı kaldırın. Çünkü kurtuluşunuz yakın demektir.”

Daha yazacak çok şey var, daha sonra devam edelim...
8 Nisan’dan 24.4.2024’e dikkat!
Tanrıyı kıyamete zorlayanlar için Parola 24.42.24, 12+6=18 / 1+8=9. Sonrası sıfır..
Global sıfırlamaya hazır mısınız?

Ha sahi, oy verdiğiniz hangi parti, bu konuda bilgi ve hassasiyet sahibi.

Onların bir hesabı varsa, Allahın da bir hükmü var.

Selam ve Dua ile

Bu yazı toplam 368 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar