Kevser'in Çocuklarını Susuz Bırakmayan Allah'a Hamd Olsun

Kevser'in Çocuklarını Susuz Bırakmayan Allah'a Hamd Olsun

Siyonist rejimin saldırılarına karşı stratejik olarak tünellerde mücadele eden Kassam mücahidlerine Allah'ın gaybi yardımının ayıntıları...

Kassam Tugayları tarafından dün şehid olduğu düşünülen 29 Kassam mücahidinin sağ olarak kurtarılmasının hikayesi....

Kassam Tugaylarının resmi sitesinde yayınlanan habere göre, İsrail'le yapılan insani ateşkesin ardından sivil savunma kuvvetlerinin enkazlar ve tüneller arasında arama çalışmalarında büyük bir mucize ile karşılaşıldı.

Daha önce şehid olduğu belirtilen, Kassam Mücahidlerinin 21 gün sonra yerin 90 metre altından sağ olarak çıkarıldığı duyuruldu.

Olayın ayrıntılarına dair bilgi veren Kassam Mücahidi, Allah'u teala'nın Filistin halkının yanında olduğunun kanıtı olarak gösterdiği bu mucizevi kurtuluş için şunları aktardı.

"Siyonist rejimin saldırılarına karşı bize verilen görevi yerine getirmek için görev yerlerimize gittik, siyonist rejime karşı onlarca operasyon yaptık, daha sonra İsrail savaş uçaklarının tünellerin iki tarafını da bombalaması sonucu içeride masur kaldık. ellerimizde bulunan su tükendiği vakit, birdenbire yukarıdan toprağın altına su sızdı, bizler bu sudan her gün çok az miktarda ve yanımızda bulunan hurmalardan yarım yarım yiyerek hayatta kaldık."

Kevser'in Çocuklarını Sussuz Bırakmayan Allah'a Hamd Olsun

Tevhidhaber.com