Katil Siyonistlerin İşkence Yöntemleri

Katil Siyonistlerin İşkence Yöntemleri

Tüyleri ürperten işkenceler ile insanlık onurunu hiçe sayan terör şebekesi, gizli hapishanelerdeki işkenceler ile Müslümanları yıldırmaya çalışıyor.

İsrail tarafından işgal altında tutulan Filistin’de sivillere de her türlü işkence yapıldığı gün yüzüne çıktı. Hazırlanan bir rapora göre, masum Filistinli siviller, meçhul adı verilen gizli yerlerde, insanlık dışı muamelelere maruz kalıyor. En basit yıldırma yöntemi olan darp ile başlayan işkence türleri giderek ağırlaşıyor. Filistinliler; soyularak çıplak bırakılıyor, vahşi köpeklerin saldırılarına maruz kalıyor, cinsel tacizlere uğruyor, ‘hayalet’ denilen yöntemle yıldırmaya çalışılıyor.

Siyonist terör şebekesi İsrail’in Filistinli çocuk, genç, yaşlı kadın ve erkeklere vahşice uyguladığı işkence metotları Filistin Tutuklu İşleri Bakanlığı’nın hazırladığı bir rapora yansıdı. Tüyleri ürperten işkenceler ile insanlık onurunu hiçe sayan terör şebekesi, gizli hapishanelerdeki işkenceler ile Müslümanları yıldırmaya çalışıyor.

İsrail’in kuruluşunu Büyük Felaket olarak nitelendiren Filistinlilerin geçtiğimiz günlerde yaptığı büyük yürüyüş sırasında 60’ın üzerinde Müslüman şehit edilmiş, Siyonist askerlerin mermilerinin hedefindeki 2 bin kişi de yaralanmıştı. Sivillerin yaptığı meşru eylemler sırasında İsrailli askerler tarafından gözaltına alınan masum siviller ise daha sonra gizli yerlere götürülerek akıl almaz işkencelere maruz bırakılıyor. 

TUTUKLU İŞLERİ BAKANLIĞI’NIN RAPORU
Filistin Tutuklu İşleri Bakanlığı’nın hazırladığı ve Filistin Büyükelçiliği’nin de Türkçeleştirdiği ‘İşgalci İsrail Hapishanelerindeki Gizli İşkenceler’ adlı kitapçıkta yer alan bilgiler terör devleti İsrail’in yıllardır Filistinli sivillere yaptığı işkenceleri ilk kez gözler önüne serdi. İnsan onurunu ayaklar altına alan işkence metotlarının bir bir yer aldığı kitapçıkta Müslümanlara tarihte hiç görülmemiş yöntemlerle işkenceler yapıldığı da ortaya konuldu.

MEÇHUL YERLERE GÖTÜRÜLÜYORLAR
Kitapçık haline getirilen rapora yansıyan bilgiye göre İsrail askerleri tarafından gözaltına alınan sivillerin resmi tutuklama merkezlerine götürülmeden önce gizli yerlerde işkencelere tabi tutulduğu belirtiliyor. Bu yerlerde İsrail askerlerinin Müslümanlara her türlü işkenceyi yaptığı ve daha sonra resmi olan tutuklu yerlerine veya askeri kamplara teslim edildiği bilgisi de yer alıyor.

HAYALET POZİSYONUYLA İŞKENCE
Tutuklu İşleri Bakanlığı’nın hazırladığı raporda, tutuklulara farklı şekillerde de işkence metotları uygulandığı yer alıyor. Hayalet pozisyonu denilen bir işkence yöntemiyle tutuklular zemine sabitlenmiş bir sandalyeye oturtularak, elleri arkadan sandalyenin alt tarafından metal bir kelepçe ile bağlanılıyor. Ayakları da sandalyenin ön ayaklarına bağlanan Filistinliye saatlerce bu şekilde bekletilerek, hem psikolojik hem de fiziksel işkence ediliyor.

İŞKENCELERİ ŞİN BET YAPIYOR
Tutuklu İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan raporda, Filistinlilere yönelik yapılan işkenceleri İsrail’in İç Güvenlik Birimi olarak bilinen Şin Bet örgütünün yaptığı da kaydediliyor. Söz konusu işkenceci Şin Bet mensuplarının İsrail kanunlarıyla korunduğu ve bu yüzden de haklarında hem yerel hem de uluslararası itirazlarda bulunulamadığı belirtiliyor.

ÖLÜM MERKEZLERİ HÜCRELER
Raporda söz konusu tutuklu merkezleri denilen yerlerdeki mahkûm hücrelerine ilişkin de bilgiler yer alıyor. Dışarıdan tamamen izole edilmiş hücrelerde pencereler bulunmuyor. Tavanında karartılmış bir lamba 24 saat yanıyor. Zemininde ise tuvalet ihtiyacını gidermek için bir boşluk ve bir fırça ile yerde bir battaniye bulunuyor. Bunların dışında hücrede mobilya, sandalye ve benzeri herhangi bir şey bulunmuyor. Filistinliler, bu hücrelerde bazen günlerce, bazen aylarca ve bazen de yıllarca kalabiliyor.

CİNSEL TACİZ, VAHŞİ KÖPEKLERİN SALDIRISI
İsrail tarafından ‘tutukluların yumuşatılması’ adı verilen bu süreçte masum Filistinlilere sürekli işkenceler yapılıyor.  Rapordaki bilgilere göre, bu süre zarfında tutukluların öncelikle elbiseleri çıkarılarak çıplak bırakılıyor. Daha sonra silah dipçikleriyle elleri ve ayakları darp ediliyor. Sonrasında da sırayla tutuklular vahşi köpeklerin saldırısına maruz bırakılıyor, hayvan sesleri çıkarmaya zorlanıyor. Akıl almaz küfürler ile birlikte tutuklulara cinsel tacizlerde bulunulduğu da raporda yer alıyor.

İDRAR İÇİRME, ÇIPLAK DANS ETTİRME
Söz konusu raporda yer alan ifadelerde İsrail askerlerinin itirafları da yer alıyor. Askerlerin itiraflarında Filistinli sivilleri birer düşman olarak gördükleri, tutukluları çıplak dans etmeye zorlamaları ve idrarlarını içirmeleri de söz konusu raporda yer alıyor.


Kaynak: Milli Gazete