Kassam Tugayları Tel Aviv'e J-80 Füzesi Attı

Kassam Tugayları Tel Aviv'e J-80 Füzesi Attı

Kassam Tugayları bugün işgal rejiminin başkenti olarak bilinen Tel Aviv'e bir adet J-80 füzesi attı.

Gazze'deki direnişin işgal güçlerinin saldırılarına füzelerle karşılık vermesi sürüyor. Direnişin attığı füzeler yüzünden sık sık sığınaklara girmek zorunda kalan işgal toplumu, savaş ve saldırganlığın kendileri için de ağır bir maliyetinin olduğunu gözlemliyor.

Hamas'ın askerî kanadı İzzettin Kassam Tugayları tarafından bugün (22 Ağustos Cuma) öğle saatlerinde işgal rejiminin başkenti olarak bilinen Tel Aviv'e bir adet J-80 füzesinin atıldığı bildirildi.

İzzettin Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada bu füzenin işgal rejiminin Gazze halkına yönelik olarak sürdürdüğü saldırılarına bir cevap olduğu ifade edildi. "Kassam Tugayları halkına, işgalin saldırılarına ve cinayetlerine sessiz kalmama sözü vermiştir" denilen açıklamada, işgal rejiminin saldırılarının kendisine de ağır bir maliyetinin olmasının onu bir daha böyle bir saldırıya teşebbüs etmeden önce bin kere düşünmek zorunda bırakacağı ifade edildi.

Direniş tarafından bugün öğleden önce gerçekleştirilen füze saldırılarında da Askalan, Aşkol, Nahil Uz ve Bi'ru's-Seba şehirlerinde birçok nokta hedef alınmıştı.

Bu arada işgal rejiminin, Hamas'ın üç komutanının şehit edilmesine karşı intikam eylemleri gerçekleştirilebileceği korkusuyla askeri birliklerini alarm durumuna geçirdiği haber verildi.

Siyonistlerin Kanal -2 adlı televizyon kanalı tarafından yayınlanan haberde İsrail askeri güçlerinin Filistin direnişinin üç komutanının öldürülmesine karşı intikam eylemleri gerçekleştirebileceği endişesi içinde olduğu ifade edildi.

FİEM