İsrail Medyası Bu Videoyu Konuşuyor

İsrail Medyası Bu Videoyu Konuşuyor

Bugün Pazar günü İsrail medyası, sosyal medyada yayılan ve Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ı saniyeler içinde parti bayrağının önünde yürürken gösteren bir videoya yorum yaptı.

İsrail Kanal 12'nin askeri işler muhabiri Nir Dvori, "İsrail"in Nasrallah'ın nasıl davrandığını ciddi şekilde ele aldığını ve İsraillilerin onun yaptıklarını ve söylediklerini çok dikkatli ve yakından takip ettiğini doğruladı.

Aynı kanalın Arap meseleleri yorumcusu Yaron Schneider ise sahneyi bir "bulmaca" olarak nitelendirdi ve şunu ekledi: "Yazılı bir mesaj olmadan ve tehdit olmadan 11 saniye." "Nasrallah resimde kendisinin olduğunu ima ediyor... Gelecek olanı bekleyin, göreceksiniz" demek istiyor yorumunu yaptı

Yedioth Ahronoth gazetesi ise Seyyid Nasrallah'ın videosuna şu başlıkla yorum yaptı: "Hizbullah'ın psikolojik savaşı... Nasrallah'ın yeni belgelerdeki gizemli mesajı."

İsrail medyası bu konuda yorum yaparak, "İsrail" ve ABD'nin " Hizbullah Genel Sekreteri'nin niyetlerini deşifre etmekte " zorlukla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı