Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

İslam camilerden Müslümanlar evlerden dışarı çıkmalıdır!

Çünkü küfür ve kâfirler dışarıdadır, her yerdedir, her yeri kaplamışlardır.

Küfre ve kâfirlere tepki olsun diye değil, aslında İslam hep dışarıda olması gerekirdi, Müslümanlar da her daim evlerinin ve camilerinin dışında olmalıydılar. İslam’ın asıl yapısı buydu.

Çarşıda olmayan, pazarda olmayan, terazilerde olmayan, metrelerde olmayan İslam İslam değildir,

Okulda olmayan, sınıflarda olmayan İslam İslam değildir,

Caddelerde olmayan, meydanlarda olmayan İslam İslam değildir

Allah aşkına şöyle bir baksanıza, küfür bütün gövdesiyle dışarıda değil mi? Çarşılarda, pazarlarda, meydanlarda, caddelerde ve hayatın bütün alanlarında değil mi?

Hem de ülkenin en önemli noktaları küfrün işgalinde değil mi ki İslam ve Müslümanlar evlere camilere hapsolacak, bundan daha büyük bir çelişki, bundan daha büyük bir mağlubiyet olabilir mi?

Hem farkında mısınız, camilerdeki, minarelerdeki tekbirler elbette bizim olmazsa olmazımızdır ama biraz yalama yapmış durumda, kâfirleri fazla bir sarsmıyor, korkutmuyor.

Onun için tekbirlerimiz caddelere meydanlara çıkmalıdır, sağ yumruklarımızı havaya kaldırarak haykırdığımız tekbirler İslam’ın asıl tekbirleridir, bizi kurtaracak ve küfrü sarsacak olan tekbirlerdir.

Aynı şekilde Müslümanların camilerdeki halinden ziyade meydanlardaki, caddelerdeki durumu Siyonizm’in sonunu getirecektir.

Siyonizm’i susturacak, canavarların kanlı tırnaklarını koparacak olan İslam, evlerden ve camilerden dışarı taşan İslam olacaktır, unutmayalım.

Karşı karşıya olduğumuz vahşi saldırılar yetmezmiş gibi bugünden sonra bir de yılbaşı rezaleti üzerimize çökmeye yeltenecek.

Müslümanlar, bu zillet ve kokuşmuşluğa asla evlere ve camilere çekilerek karşı koymamız mümkün değildir. Allah’ın dinini meydanlardan haykıralım. Biraz da küfür kendi kabuğuna çekilsin, defolup gitsin Müslümanların gözü önünden.

Durum böyle olunca Müslümanların evlerine ve camilerine çekilmelerinden daha büyük bir tehlike, daha canlı bir ölüm düşünülemez.

Kulağımız seste olsun, en ufak bir etkinlik çağrısında meydanlarda ve caddelerde olalım.

“Bana kefendir yatak Sana tabuttur havuz

Sen kıvrıl ben gideyim Son Peygamber kılavuz”

Bu yazı toplam 255 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar