İşgalci Knesset Üyesi: Netanyahu Bize Tüm Düşmanlarımızdan Daha Çok Zarar Verdi

İşgalci Knesset Üyesi: Netanyahu Bize Tüm Düşmanlarımızdan Daha Çok Zarar Verdi

İşgal Knesset üyesi ve eski Dışişleri ve Güvenlik Komitesi Başkanı Ram Ben Barak, işgal hükümetinin Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun işgale tüm düşmanlarından daha fazla zarar verdiğini söylüyor.

İsrail basını, işgalci Knesset üyesi ve eski Dışişleri ve Güvenlik Komitesi başkanı Ram Ben Barak'ın, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun işgale tüm düşmanlarından daha fazla zarar verdiğini söylediğini aktardı.

"Maariv" gazetesinin haberine göre Ben Barak bu sabah bir radyo röportajında ​​şunları söyledi: "Uçuruma gitmiyoruz , zaten uçurumdayız, dağılma içindeyiz. Bu, iktidarı ele geçiren aşırılık yanlısı, mafya bir gruptur. Netanyahu'yu iradesi dışında çılgın yerlere götürdü ve ordumuz parçalandı, toplumumuzu parçaladı ve ekonomimizi parçaladı.”

Burada 75 yıl önce var olanı değiştirmeye karar veren yıkıcı bir iktidar var. Dünyanın birçok ülkesinde yaptığı gibi bu darbeyi yapmaya karar verdi ve kanunları bizi diktatörlüğe çevirecek şekilde değiştirdi.

Ben Barak şöyle devam etti: "Geçmiş yıllarda uyuyan İsrailliler ayağa kalkıp artık yeter dediler. Bu nedir? Bu bir darbedir, otoriter bir darbe yapıyorsunuz."

"Bu hayalperest başbakanın son yıllarda tüm düşmanlarımızdan çok bize zarar verdiğini ve aşırılık yanlılarının izini sürmekte çok ileri gittiğini anlaması gerektiğini" belirterek, "Bu böyle devam edemez" uyarısında bulundu. yeniden düşünmezler ise İsrail yok olacak"

Birkaç gün önce, İsrail Dış İstihbarat Teşkilatının eski başkanı Tamir Pardo , yargı değişikliği planı hakkında yorum yaparak, "İsrail"in "kendi kendini yok etme mekanizmasını harekete geçirdiğini ve sona yaklaştığını" söyledi.

Geçen ayın sonunda, İsrail işgal istihbarat biriminin eski başkanı Amos Yadlin bir televizyon röportajında ​​işgal Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun "halkı ve İsrail ordusunu parçaladığını" söyledi.

32 hafta boyunca işgal tarafı, Netanyahu liderliğindeki hükümetin onaylamakta ısrar ettiği yargı değişikliklerine karşı İsrailli yerleşimcilerin Mossad, Şin Bet ve polisin yedek kuvvetleri ve liderlerinin katılımıyla benzeri görülmemiş protestolarına tanık oldu

KAYNAK: TEVHİDHABER