İşgal Devlelti  İsrail 'de Helikopter Düştü

İşgal Devlelti İsrail 'de Helikopter Düştü

İşgal altındaki Filistin'in "Netanya" şehrinde bir helikopterin düşmesi, Siyonist rejimin bir pilotunun ölümüne yol açtı.

Fars Uluslararası Haber Ajansı'nın haberine göre, Siyonist rejim medyası Salı günü (bugün) bir helikopterin ölümcül şekilde düştüğünü bildirdi, ancak kazanın nedenine değinmedi.

Salı günü, Siyonist " Jerusalem Post " gazetesi, bir İsrail rejimi helikopterinin kıyı kenti "Netanya"ya düşmesiyle ilgili bir haber yayınladı.

Bu rapora göre, olan bu helikopterin pilotu, Kiryat Hashalom mahallesi yakınlarında düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Siyonist rejim medyasının açıklamasına göre, kurtarma güçleri kazanın ardından helikopterlerini kaza mahalline getirdi ancak çarpışma mahallinde meydana gelen kaza sonucu pilotu hayatını kaybetti.

Siyonist rejimin yetkilileri ve medyası, pilotun kimliği ve bu rejimin helikopteri düşürme nedeni hakkında daha fazla açıklama yapmadı.

Netanya'da Siyonist pilotun ölümü, bu rejimin pilotlarının Netanyahu kabinesinin bu rejimin yargı yapısında reform planına karşı protestolarının geçtiğimiz haftalarda haberlerde yer aldığı bir ortamda gerçekleşti.

Geçen gün Siyonist Hava Kuvvetleri Komutanı "Tamer Bar", bu sürecin devamı niteliğinde, rejimi protesto etmek için görev yerlerine gitmeyi reddeden bu rejimin yedek birliğinin pilotlarını sınır dışı etmekle tehdit etmişti

Kaynak:Haber Kaynağı