İran'dan "Kudurmuş Köpekleri" Çıldırtacak Hamle

İran'dan "Kudurmuş Köpekleri" Çıldırtacak Hamle

"Batı Şeria silahlandırılmalıdır” talimatının ardından...

İslam Devrimi lideri İmam Seyyid Ali Hamanei’nin “Batı Şeria silahlandırılmalıdır” talimatının ardından, İran’ın Batı Şeria’yı da silahlandırmaya başladığı belirtildi.

Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Besic (gönüllüler ordusu) komutanı Muhammed Rıza Nakdi, İran’ın Batı Şeria’yı da silahlandırmaya başlayacağını söyledi.

Son Gazze savaşında kazanılan zaferden dolayı Hamas ve Filistin İslami Cihad hareketlerini takdirle anan Muhammed Rıza Nakdi Batı Şeria’daki Filistinlilerin silahlandırılması konusunda “onların silahlandırılması gerçekleşecek, münasip zamanlarda her şey yapılacak” dedi.

Batı Şeria’nın silahlandırılmasının Siyonist rejimin yıkılışına yol açacağını söyleyen Nakdi, Filistin topraklarının gerçek sahiplerine dönmesi gerektiğini belirterek “Siyonistler şunu çok iyi bilmeliler ki, gelecek savaş mevcut sınırlarda olmayacak, mücahitler onları geri kovalayacak” dedi.

Son Gazze savaşında Filistinli mücahitlerin kullandığı silahların çoğunun İran malı olduğunu açıklayan Muhammed Rıza Nakdi, İran’ın Filistinli mücahitlere yeni silah teknolojisinin kullanımı noktasında askeri eğitim verdiğini de belirtti.

Devrim Muhafızları hava kuvvetleri komutanı General Emir Ali Hacızade, Siyonist rejim casus uçağının Natanz nükleer tesislerine yaklaşmak isterken vurularak düşürülmesinin ardından yaptığı açıklamada, “siyonist saldırganlığa en uygun cevabımız, Batı Şeria’nın silahlandırılmasıyla olacaktır” demişti.

Öte Yandan, Genelkurmay Başkanı General Hasan Firuzabadi, Siyonist rejim başbakanı Benyamin Netenyahu’nun BM Genel Kurulu’ndaİran hakkında kullandığı ifadelere çok sert tepki göstererek “Amerikalıların İsrail’e bütün desteklerini sunmasıyla bu ülkenin yöneticileri önünde kudurmuş bir köpeğe dönen Netenyahu Müslümanlara ve ülkemiz hakkında terbiyesizce konuşuyor” dedi.

VELFECR