İran Tarafından Mossad Başkanına Hacker Şoku

İran Tarafından Mossad Başkanına Hacker Şoku

Güvenlik skandalı: "Açık Eller" bilgisayar korsanları Mossad şefinin evine ulaşıyor ve özel fotoğraflar yayınlıyor

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

Gazze - “Kudüs El-Arabi”: İsrail'in büyük bir “siber” saldırıya maruz kalmasından birkaç gün sonra, “hackerların” İsrail istihbarat şefi “Mossad” ın eşinin kişisel telefonuna girmeyi başardığı ortaya çıktı.

Ayrıntılarda, hackerların "Telegram" uygulamasında bir kanal üzerinden yayınladıkları bilgiler, "Mossad" şefinin eşinin telefonunu hackleyerek elde ettiklerini söylediler.

Hacker grubu görüntülerde, Barnea'nın telefonunu 2014'ten beri izlediğini öne sürerek, yeni belgeler paylaşabileceği imasında bulundu.

Bilgisayar korsanları, telefondan elde ettikleri bilgileri gösteren videonun İngilizce, İbranice ve Arapça çevirisini koydular.

Yayınlanan materyaller arasında Barnea ailesinin kimlik fotoğrafları, Avrupa gezisi sırasındaki video klipler ve bunlardan biri İsrail'in 2014'te Gazze'ye açtığı savaş sırasında Kopenhag'a yaptığı videoların yanı sıra kişisel fotoğraflar ve David Barnea'nın kimliğiyle ilgili bilgiler, David'in Mısır'a olan düşkünlüğü de dahil olmak üzere kişisel fotoğraflar ve bilgiler yer aldı.

Videoda ayrıca Mossad şefinin İsrail'in merkezindeki evinin bir uydu görüntüsü yer alırken, bu bilgisayar korsanları önümüzdeki dönemde kanalda daha fazla materyal yayınlama sözü verdiler.