İpek Medya Önünde Hareketli Dakikalar!

İpek Medya Önünde Hareketli Dakikalar!

ayyum atanan İpek Grubu'na ait Kanaltürk televizyonu önünde büyük gerginlik yaşandı. Polis daha sonra kilitli kapıları demir makasıyla kesip binaya girdi

Mecidiyeköy'deki Koza İpek grubuna ait Kanaltürk TV, Bugün ve Milet gazetelerinin bulunduğu bina önünde toplanan gruba polis müdahale etti.
 
Şişli Ortaklar Caddesi’nde bulunan İpek Medya Grubunun İstanbul Temsilciliği önünde kayyum kararından itibaren bina önünde bekleyen kalabalıkla polis arasında bu sabah gerginlik yaşandı. 
 
Polis ekipleri kayyum ataması kararının infazı için sabah saatlerinde İpek Medya Grubu'na geldi. Binaya girmek isteyen polis ekiplerine grup çalışanları müsaade etmedi. Bunun üzerine polis ekipleri ile grup çalışanları arasında gerginlik yaşandı. Kapının açılmaması üzerine itfaiye ekiplerinin yardımıyla kapı kırılarak içeri girildi. Kapının kırılmasının ardından polis ekipleri karar infazını tebliğ etmek için binaya giriş yaptı.
 
KABLOLAR ÇIKARILDI, CANLI YAYIN...
 
 Polis bahçeye girerek yayın yapan kameramanlardan yayını sonlandırmasını istedi. Olumsuz yanıt üzerine kameraların kabloları çıkarılarak canlı yayın sonlandırıldı.
 
Polis ekiplerinin binaya girişinin ardından dışarıda bekleyen kalabalıkla çevre güvenliğini alan çevik kuvvet ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin artması üzerine gruba tazyikli suyla müdahale edildi.
 
Uzaklaştırılan grup tekrar kapı önüne yaklaşınca bu kez TOMA'dan tazyikli su sıkıldı. Bina önünden yaklaşık 100 metre uzaklaştırılan grubun önüne polis, set oluşturdu. Polis daha sonra bina içine girdi.