İBB Hafriyat Döküp Kapatmıştı! Murat Kurum'dan Metro Açıklaması

İBB Hafriyat Döküp Kapatmıştı! Murat Kurum'dan Metro Açıklaması

Murat Kurum, göreve geldiği ilk gün Çekmeköy'de metro çalışmalarına başlayacağını duyurdu..

Çekmeköy'de düzenlenen Hamsi Festivali'nde vatandaşlarla buluşan Murat Kurum, geçtiğimiz sene CHP'li İBB yönetiminin kapattığı metro hattına değindi..

İlçedeki trafik sorununu bitireceğini belirten Kurum, Çekmeköylülere bir de metro sözü verdi.

"CHP'li İBB yönetiminin hafriyat döküp kapattığı metro hattı çalışmalarını yeniden başlatacağız"

Kurum, şu ifadeleri kullandı:

Bugün İstanbul'umuza, İstanbullu kardeşlerimize, Karadenizli hemşerilerimize hizmet etmek için yeni bir yola çıktık. Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu programımızı; 10 temel başlıkta detaylı bir şekilde sizlere, İstanbullu hemşerilerimize sunduk.

Bir, Çekmeköy'de tüm trafik sorununu bitireceğiz. 1 Nisan'da ilk iş olarak; CHP'li İBB yönetiminin hafriyat döküp kapattığı Çekmeköy, Kirazlıdere, Güngören, Aydınlar, Taşdelen, Yenidoğan metro hattını süratle yeniden başlatacağız.

İki, Taşdelen'de her geçen gün artan trafiği hızla çözeceğiz. İBB'nin 5 yıldır hiçbir şey yapmayıp sadece algı ve reklamını yaptığı tünel kavşağını revize edeceğiz ve en kısa sürede tamamlayacağız.

Üç, Köprülü kavşağımız Nev Eser Konaklarının oradan trafiği yerin altına alacağız. Böylelikle şehrimize 12 bin metrekarelik yeni bir meydan kazandıracağız. Yolun iki yakasını birbirine kavuşturacak, sizlere derin bir nefes aldıracağız.

Dört, Kuzey Marmara Otoyolundan 2. köprüye giden bağlantı yolunda Alemdağ-Çatalmeşe çıkışını vereceğiz

Ensonhaber