HÜDAPAR Birilerinin Kuyruğuna Bastı !

HÜDAPAR Birilerinin Kuyruğuna Bastı !

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’nın organize ettiği ve on binlerce vatandaşın katıldığı Aksa Tufanı’na Destek Mitingi siyonistlerin yanı sıra Türkiye’deki siyonist sevicileri de kızdırdı.

Mitingde konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun sahneye çıkarken yanında siyonist işgalci çeteye karşı amansız bir mücadele veren ve gösterdikleri destansı mücadele ile başta Müslümanların olmak üzere siyonistlerin soykırımına karşı çıkan tüm özgür halkların gönlünde taht kuran direnişçileri ve direnişçilerin sözcüsü Ebu Ubeyde’yi temsilen onların kamuflajlarını giymiş kişilerin olması başta siyonistleri kızdırdığı gibi siyonistlerin soykırımına ses çıkarmayan, insanlık değerlerini savunmayan yerli destekçilerini de kızdırdı.

Siyonistlerin soykırımına karşı çıkan herkesin kahraman ilan ettiği direnişçilerin sözcüsü Ebu Ubeyde’nin temsilen bile sahneye çıkarılması işgalci medyada gündem olmuş hatta 7 Ekim’de şişirilmiş bir balondan öte bir şey olmadığı alenen ortaya çıkan işgalcilerin istihbarat örgütleri Mossad bile tepki göstererek görüntüleri “hayal kırıklığı” olarak paylaşmıştı.

Soykırım karşıtı herkesin takdirle karşıladığı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun bu fotoğrafına en büyük tepki işgalci çeteden sonra Türkiye’deki ırkçılardan ve Kemalistlerden geldi.

Sözcü Gazetesi haberi, “HÜDA PAR mitinginde skandal görüntü” şeklinde verirken eski yazarları olan Yılmaz Özdil ise olayı abartarak askeri kamuflajı “canlı bomba yelekleriyle miting yapmak” şeklinde akıl dışı bir yorumla verip ırkçı Ümit Özdağ gibi bu görüntülerin soruşturulması için Cumhuriyet Savcılarını ve Ankara’yı harekete çağırdı.


38 gündür işgalci çetelerin yüzde 80’i çocuk ve kadın olan 12 bine yakın insanı şehit etmesine, 50 bin konutun yıkılmasına, 2 milyon insanın aç, susuz, elektriksiz ve yardımsız bırakılmasına ses etmeyen, sus pus olanların işgalci çeteleri rahatsız eden sivil bir eylem için en üst perdeden tepki gösterip Ankara’yı ve savcıları hareket etmeye çağırması soykırım destekçiliği değil de nedir?

Unutulmamalıdır ki siyonist işgal çetesinin soykırımına karşı vatanlarını, topraklarını, halklarını ve en önemlisi Müslümanların kutsallarını korumak için mücadele eden tüm direnişçiler bizim için kahramandırlar. Direnişçilerin sözcüsü Ebu Ubeyde bizim kahramanımızdır. Çocuklarımız Spider-man, İron Man, Batman.. vs olmanın değil Ebu Ubeyde olmanın hayalini taşıyor artık. Daha önce sokaklarımızda sizin hayali kahramanlarınızın kostümlerini giyen çocuklarımız ve gençlerimiz artık gerçek kahraman olan Ebu Ubeyde’nin ve direnişçilerin kostümlerini-giysilerini giyecek.

doğruhaber