Heniyye: Kasım Süleymani Ömrünü Filistin'e Adamıştı

Heniyye: Kasım Süleymani Ömrünü Filistin'e Adamıştı

Filistin İslami direniş hareketi Hamas’ın siyasi büro Başkanı İsmail Heniye, direniş Filistin toprakları kurtuluncaya dek süreceğini vurguladı.

Pazartesi günü Tahran’da İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu’na bağlı Kudüs Ordusu Komutanı şehit General Kasım Süleymani, Ebu Mehdi Mühendis ve direniş şehitlerinin şehadeti dolaysıyla düzenlenen cenaze töreninde konuşan Hamas lideri Heniye, Filistin’de direniş hareketi siyonist rejimin komploları ve ABD Başkanı Trump’ın projeleri ile mücadeleye işgalcileri Filistin topraklarından atıncaya dek devam edeceğini belirtti.
General Süleymani hayatını Filistin’e desteğe adadığını belirten Heniye, General Süleymani Kudüs şehidi olduğunu vurguladı.

Amerika ve korsan İsrail’in General Süleymani’yi şehit etmelerini şiddetle kınayana Heniye, Lübnan ve Gazze’de zafer elde eden direniş gelecekte siyonistlere karşı nihai savaşta da kesinlikle zafer kazanacağını kaydetti.

Amerika terör ordusu geçen Cuma günü Bağdat havaalanında General Kasım Süleymani’yi ve Haşdi Şabi komutanlarından Ebu Mehdi Mühendisi taşıyan araca düzenlediği terör saldırısında iki komutanı ve onlara eşlik eden sekiz kişiyi şehit etti.