Hamas: “İşgal Rejimi, Liderleri Tutuklamakla Devrim Ateşini Söndüremeyecek”

Hamas: “İşgal Rejimi, Liderleri Tutuklamakla Devrim Ateşini Söndüremeyecek”

İşgal güçlerinin Batı Yaka ve Kudüs’te sürdürdüğü tutuklama furyasına tepki gösteren İslamî Direniş Hareketi (Hamas), işgal rejiminin Hamas'a bağlı mücahitlerden aktif ve etkin olanları tutuklamasının Batı Yaka’da yükselen devrim ateşini söndüremeyeceğini

İşgal güçlerinin Batı Yaka ve Kudüs’te sürdürdüğü tutuklama furyasına tepki gösteren İslamî Direniş Hareketi (Hamas), işgal rejiminin Hamas'a bağlı mücahitlerden aktif ve etkin olanları tutuklamasının Batı Yaka’da yükselen devrim ateşini söndüremeyeceğini belirtti.

Hamas Hareketi son tutuklamalarla ilgili bugün basın açıklaması yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan açıklamada, işgal güçlerinin bugün (26 Kasım Salı) sabah erken saatlerde yaptığı baskınlarda gözaltına aldığı hareketin liderlerinden Şeyh Hüseyin Ebu Kuveyk ile Fayiz Verde’nin Filistin direnişinde önemli yer alan şahsiyetler olduğunu, direnişin bayrağını ileriye taşıma noktasında takdire şayan roller üstlendiklerini, son operasyonların Hamas mensuplarıyla Filistin halkının iradesini kıramayacağını ifade etti.

Her şeye rağmen faaliyetlerine devam edeceğini hatırlatan Hamas, işgalciyi Filistin topraklarından çıkarıp bütün Filistin topraklarını özgürleştirinceye kadar direnişe devam edeceklerini belirtti.

Açıklamada ayrıca, kendisine bağlı mücahitlerle liderlerin Mescidi Aksa için verilmesi gereken bedeli ödemeye hazır oldukları ve toplumun mücahit kesimiyle özgürlük faturasını ödediği ifade edildi.

FİLİSTİN ENFERMASYON