Halid Meşal :  Batı Şeria'daki Direnişi Kırmak Zor

Halid Meşal : Batı Şeria'daki Direnişi Kırmak Zor

Meşal: Batı Şeria'daki direnişi dizginlemek veya kırmak zor

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Yurtdışındaki İslami Direniş Hareketi "Hamas"ın başkanı Halid Meşal, Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü'nde Batı Şeria'daki direnişin inatçı ve kırılmaz olduğunu doğruladı.


Bugün Salı günü "Palestine Online" internet sitesinde Meşal'in yaptığı basın açıklamasında şu sözler aktarıldı: "Halkımızla Uluslararası Dayanışma Günü, başta kurtuluş olmak üzere ulusal ve tarihi haklarımıza bağlılığımızı teyit etmek için yeni bir fırsattır dedi.


Filistin Halkı ile Uluslararası Dayanışma Günü'nün bu yıl birbirini takip eden bir dizi olay ve gelişmeye denk geldiğine işaret eden meşal bunların en önemlisi kahraman Batı Şeria'daki direnişin tırmanması olduğunu belirtti.
Meşal açıklamasını şöyle noktaladı: "Halkımız ve yurt dışındaki Filisitin halkı bu uluslararası günde, Siyonist oluşuma karşı mücadelede tüm özgünlükleri, deneyimleri ve mücadele yetenekleriyle haklı davamızın tükenmez yardımcıları olduklarını teyit etmektedirler. çeşitli ihanet planlarını boşa çıkarmaya devam ediyorlar denildi