Filistin'de AK Parti Mutluluğu

Filistin'de AK Parti Mutluluğu

Filistinli milletvekili Meryem Salih, Türkiye'deki yerel seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Salih Erdoğan'ın zaferinin Filistinlilerin dualarının bereketiyle olduğunu söyledi.

A'ya konuşan Hamas milletvekili Salih, Türk halkının tarihi misyonuna sahip çıktığını belirterek, "Türk halkı yerel seçimlerde hürriyet ve demokrasiye oy verdi. Bu seçimde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti güven tazeledi. AK Parti'nin seçimden galip çıkması, bölgedeki kötü niyetli odaklara ve bu odakların arkasındaki Türkiye'yi yıkmak isteyen emperyalistlere atılmış ağır bir tokattır" ifadesini kullandı.
ERDOĞAN'IN BÜYÜK ZAFERİ
"Erdoğan'ın büyük zaferi, Mescid-i Aksa, Gazze ve Batı Şeria'da yapılan duaların bereketidir" diyen Salih, "Dünya sömürü güçleri, Türk halkının omuzladığı İslami değerleri yok etme gayretleri çerçevesinde AK Parti'yi yıkmak isteyerek, Türkiye'yi 3. Dünya ülkesi günlerine döndürme çabalarına girmişti. Fakat Türk halkı, her şeye rağmen tarihi misyonuna sahip çıkarak ümmetin iftiharı olmuştur" dedi.
FİLİSTİN HALKI MUTLULUK DUYDU
Filistinlerin Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip ettiğini dile getiren Salih, "Filistin halkı, değerlerine sahip çıkan güçlü ve yeni Türkiye'nin varlığından mutluluk duydu" şeklinde konuştu.