Filistin Direnişinden Olası  Suikastlere Misilleme  Uyarısı

Filistin Direnişinden Olası Suikastlere Misilleme Uyarısı

Siyonistlerin direniş liderlerini öldürme tehdidine Filistinli grupların tepkisi

Siyonist rejimin Filistinli direniş liderlerine yönelik suikast politikasına devam etme tehditleri, Filistinli grupların tepkisini çekmiş ve bu gruplar bu tür tehditleri başarısız olarak nitelendirmiştir.

"Sama" haber ajansına göre Hamas'ın sözcüsü Abdul Latif el-Kanu, "İşgalin Hamas liderlerine suikast düzenleme tehdidi bir iç manevradır" dedi.

Bu arada Siyonistlerin tehditlerinde terörün en önemli hedefi olarak görülen Hamas'ın siyasi daire başkan yardımcısı Salih el-Aroori de bu tehditlere yanıt olarak şunları söyledi: İşgalin tehditlerini hafife almıyoruz. ama biz onlardan korkmuyoruz ve karşılık vermek için inisiyatifi ele alacağız, kontrolü ele alacağız ve saldırganlığı kabul etmeyeceğiz.

Mücahid Tugayları'nın askeri sözcüsü Ebu Bilal de şunları söyledi: Tel Aviv'in direniş liderlerini öldürme politikasını harekete geçirme tehditleri, Mescid-i Aksa'yı savunma savaşındaki direnişin bir sonucu olarak paramparça olan imajını düzeltmeye yönelik hüsrana uğramış bir girişimdir dedi

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi de yaptığı açıklamada, "Düşmanın direnişin liderlerini ve sembollerini hedef alma tehdidi, iç krizinden açık ve kalıcı bir şekilde kaçma girişimindeki saldırgan terörist yapısından kaynaklanmaktadır.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bu tehditler, yalnızca milletimizin ve savaşçılarının söz, eylem, davranış ve direniş seçeneklerine olan bağlılığını ve işgalcilerin işlemeye niyet ettikleri her türlü suça karşılık verme kararlılığını artırmaktadır.

Bu hareket şunu da vurguladı: Bu tehditler milletimizin paniğe kapılmasına neden olmuyor. Direniş önderlerine gelince, bu tehditler her zaman vardı ve bir gün bile ortadan kalkmadı ve rejimin terörist doğasından kaynaklanıyor. Direniş zayıflamadı ve liderliği geri çekilmedi.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi ayrıca Filistinlileri ve direnişini Siyonistlerin bu alandaki her türlü planını bilinçli ve hazır bir şekilde bozmaya çağırdı.

Hamas Sözcüsü Hazem Qassem, daha önce yaptığı açıklamada, Siyonist düşmanın Filistin ulusuna karşı herhangi bir suç işlemek için el açmadığını, düşmanın herhangi bir aptallığına karşı direnişin tepkisinin, düşmanın hayallerinin çok ötesinde olacağını vurguladı.

Kasım, "İşgalci rejime karşı meşru mücadelemizi sürdürüyoruz ve tehditlerden korkmuyoruz.

Daha önce haber kaynakları, Siyonist rejimin son yenilgilerinden sonra, direniş saldırılarını savuşturmak için bu rejimin askeri komutanlarının, özellikle Hamas siyasi ofisi başkan yardımcısının öldürülmesi olmak üzere bir suikast politikası benimsemeyi talep ettiklerini ortaya koymuştu. .

Kaynak: TEVHİDHABER