Eyüp Gökhan Özekin’in dinine dahleden bari müselmân olsa

Eyüp Gökhan Özekin

AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınıp öldürülmesi olayındaki tavırlarından ötürü “terörist yandaşı medya” olarak tanımlanan yayın organları ve CHP’liler tarafından hedef gösterilmesi üzerine, Twitter’de şu mesajı yayınladı:
“IŞİD’ci olduğumuz tamamen fantastik bir yalandır. CHP Hatay adayının ise savcımızın katili DHKP-C taraftarı olduğu ortada. Medya nerede?”
CHP’den Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Hilmi Yarayıcı, “Silahımız söyleyecek son sözü… Cephe var savaşmaya…” gibi şarkılarıyla tanınan ve DHKP-C’ye yakınlığı ile bilinen Grup Yorum’un eski solisti.
Yarayıcı’ya ‘Yerli PEGİDA’ da diyebiliriz. Hatay ahalisini Suriyeli mültecilere karşı kışkırtan bir Esed propagandisti olarak da tanınıyor çünkü.
Antakya’da Yeşilpınar Belediyesi’nin düzenlediği “Barışa Çığlık” festivalinin sunuculuğunu yapan Yarayıcı “Evet, sevgili Antakyalılar, söz bitti; artık bir şeyler yapmak zorundayız! Muhtarlar, emlakçılar, ev sahipleri! Sakın ha, sakın evlerinizi bunlara (Suriyelilere) kiralamayın, yarın öbür gün size döner bunlar!” demişti.
Biz AK Parti’liler, imtiyaz sahibi olduğu eski Sancaktar dergisi vasıtasıyla “Kim olursa olsun zalime karşı ve kim olursa olsun mazlumdan yana” tavır koyan, Kaide ve türevlerinin temsil ettiği kör şiddeti mümkün olan en açık şekilde telin eden, “Müslim veya gayrimüslim, herkes için adalet” isteyen, Müslümanların zulmettiği gayrimüslimlere sahip çıkmanın gereğini de vurgulayan, bu arada Yunanistan’dan Orta ve Güney Amerika’ya kadar her yerdeki antiemperyalist hareketlerle dayanışmaya hazır olduğunu ilan eden ve fakat “antiemperyalizm adına masum insanların incitilmemesi” şerhini de düşen Eyüp Gökhan Özekin’le mutluyuz.
CHP’liler DHKP-C gibi bir kör şiddet örgütüyle irtibatı bilinen makineli tüfek ritimli Grup Yorum’un eski solisti ve mazlum mülteci düşmanı Hilmi Yarayıcı ile mutlu mu?
Öyleyse problem yok!

Bu yazı toplam 1603 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar