Eski Genelkurmay Başkanı’ndan  Netanyahu Hakkında Şok Sözler

Eski Genelkurmay Başkanı’ndan Netanyahu Hakkında Şok Sözler

Eski bir İsrail genelkurmay başkanı sürpriz patlattı: Netanyahu, Birinci Lübnan Savaşı'na katılmaktan kaçtı ve kendisine verilen görevin ardından ortadan kayboldu

Kudüs - “Rai Al-Youm”: Eski bir İsrail Genelkurmay Başkanı bugün Cumartesi günü, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Birinci Lübnan Savaşı'na katılmaktan kaçtığını söyledi.


Cumartesi akşamı siyonist Kanalı “12”, İsrail Ordusu Genelkurmay Başkanı General Dan Halutz'un Tel Aviv'deki bir gösteriye katıldığı sırada Netanyahu'nun Birinci Lübnan Savaşı'na katılmaktan kaçtığını aktardı.


İsrail seçkin komandolarının ihtiyat tümeninin eski komutanı General Shlomi Risman, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'yu askeri emirleri uygulamaktan kaçmakla suçlamıştı.


Siyonist Kanalı “Yedi Salı akşamı, yedek kuvvetlerden bir subay olan General Shlomi Reisman'ın, Netanyahu'nun 1982'de Birinci Lübnan Savaşı yıllarında askere alınırken bir askeri emrin uygulanmasından kaçtığını açıkladığını bildirdi.


Reisman, Birinci Lübnan Savaşı sırasında subaylardan birinin Binyamin Netanyahu'ya askeri birlikteki yedek hizmeti çerçevesinde bir görev atadığını ve görevin keyfine göre olmadığını, bu nedenle kaçarak ortadan kaybolduğunu anlattı.

Kaynak: TEVHİDHABER