Esir Siyonist Askerin Babası : Oğlum Nerde ?

Esir Siyonist Askerin Babası : Oğlum Nerde ?

Hadar'ın babası, (İsrail) güvenliğine oğlunun yakalandığı yer hakkında "zor" sorular soruyor

Gazze Şeridi'ndeki Kassam Tugayları'nın esir subayının babası , (İsrail) güvenlik servislerinin, son tırmanışta Filistin direnişinin liderlerine suikast düzenleyememelerine karşılık, onları öldürme tehdidine karşı konuştu

Tzur Goldin, "İsrail güvenlik güçlerinin 8 yıldır Gazze Şeridi'ndeki (İsrail) tutsakların bulunduğu yerlere ulaşamamasının sırrını bilmek istiyorum. oğlum nerede biliyor musun?" "Bu soruyu son sekiz yılda (İsrail) Devletinin istihbarat liderlerine sormalıyız, Hadar'ın babası, "Buna ne diyorsunuz? Başarısızlık mı? Utanç verici bir şey mi? Netanyahu, Gantz ve Bennett askerleri nasıl savaş bölgesinen çekecek dedi.

Tzur konuşmasını, "Bu korkunç başarısızlığın içinde olmayan Başbakan Yair Lapid'e sesleniyorum. Hadar ve Oron'un son sekiz yılda savaş alanından geri döndürülememesi güvenlik sorunu değil siyasi bir sorundu. " Goldin, polisin geçtiğimiz Cuma günü yaklaşık 1.000 kişinin Gazze Şeridi'ne doğru yürüyüşünü şiddetli bir şekilde ele almasından ve onların kuzey Gazze Şeridi'ndeki ayırma çitine doğru ilerlemeye devam etmelerini engellemesinden şikayet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı