Erdoğan'ı İğneyle Felç Edeceklerdi

Erdoğan'ı İğneyle Felç Edeceklerdi

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili en uçuk iddialar Takvim yazarı Ergün Diler'den geldi. Komploculara taş çıkartan senaryoya göre darbenin merkezi İncirlik'di ve Erdoğan için özel bir plan vardı.

TÜRKİYE'nin yaşadığı darbe girişimi konusunda en uçuk senaryo Takvim Gazetesi yazarından geldi. İddiasına göre ona bunları bir eli Pentagon bir eli Beyaz Saray'da olan ABD'li kaynağı anlattı.
Herşeyi bilen bu kaynağın aktardığına göre darbenin planlayıcısı Amerika ve NATO askerleriydi. Yardımcı rollerde ise İngiltere ve Almanya var.
DARBE İNCİRLİK'TEN YÖNETİLDİ
İşte Ergün Diler'in 'ABD'li kaynağına' dayanak aktardığı o uçuk plan;
-Darbe girişimi tek noktadan yönetildi. Merkez İncirlik Hava Üssü... İncirlik NATO'dur, NATO da İncirlik...  (...) Albay John C. Walker (İncirlik), Albay Michael Manion (İncirlik), Yarbay Timoty Cook (İzmir) ve Yarbay Mark Coker (Ankara)... Darbenin arkasındaki isimler bunlardı. Bunlar operasyonu yürüttü! Türk ordusu içindeki DARBEYE karışanlar ve daha üst rütbeli komutanlar dahil çok kişi bunlardan EMİR ALIRDI!
ERDOĞAN'A BİR İĞNE YAPILACAKTI
Darbenin en önemli 4 komutanının görevleri de farklıydı. Öncelikli olarak Başkan Erdoğan'ı alacak ekibi yöneten kişi Yarbay Timoty Cook'tu. Aralarında birçok CIA ajanının olduğu ekip Başkan Erdoğan'ı Marmaris'teki otelinden alıp, İzmir'deki NATO üssüne götürecekti. Burada özel bir iğne yapılacak olan Başkan Erdoğan artık eskisi gibi olamayacaktı.