Erdoğan Kırklareli'de (Canlı)

Erdoğan Kırklareli'de (Canlı)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli'nde partisinin düzenlediği mitingde halka hitap ediyor...

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Başbakan Erdoğan konuşmasına muhalefeti eleştirerek başladı. Onlar yaptıklarıyla iftiralarıyla ayakta durmaya çalışıyorlar. Biz yaptığımız eserlerle ayakta duruyoruz. 

Bu şehrimiz maalesef ihmal edilmiş. CHP'nin anlayışında belediyecliği bulamazsınız. Biz hastanelerde eskiden sırada bekliyorduk.

Bizim siyasetimizde insan çok önemli. Kırklareli'nde bunların kaç tane eseri var. İstanbul için Yalova'dan su getireceğiz dediler. Getirdikleri su iki tanker...Biz İstanbul'un su sıkıntısını giderdik.

İstanbul dünyanın sayılı temiz kentleri arasına koyduk. Bugün 73 ilimizde artık doğalgaz var.

Modern dünya ne ise Türkiye'de bunu yaşamaya başladı. Eskiden gazeteler maske dağıtıyordu. Hava kirliliğindne dolayı. 

BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAKSIN

Bir anayasal düzenleme Resmi Gazetede yayınlanmadan Anayasa mahkemesine müracaat edilemez. Ama CHP artık Pensilvanya'dan akıl aldılarsa AYM'ye götürdüler. Bunların işi AYM'den geçer. Bu iş sadece milletten geçer. Çok değil 30 Martta boyunun ölçüsünü alacaksın.

Muhalefet, iftirayla montaj kasetlerle her türlü şeyle Türkiye'yi dünya gündeminden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Muhalefet şantajla, montaj kastleriyle Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyor.

CHP PENSİLVANYA'NIN KUKLASI OLDU

CHP Pensilvanya'daki o zat tarafından idare ediliyor. Pensilvanya'daki  o zat CHP'yi kukla gibi oynatıyor.

Pensilvanya'daki o zat bir röportajında Cebrail parti kursa ona oy vermem diyor. Şimdi ise bütün kibriyle CHP'yi desteklemeye çalışıyor. Türkiye'yi karıştırıyor.

PARALEL YAPININ NİYETİNİ AÇIKLADI

Planları şu Ak Parti 30 Mart'ta yüzde 35'in altına düşürülecek Nisan'da da yeni parti kurulacak. Bu ülkenin ulusal güvenlğini tehdit edenler karşısında millet koruma görevini bize verdi. Adalati işleyemez duruma düşürmeye kalkıyorlar. Yargı iş göremez, adalet devlet dağıtamaz hale getirmeye çalışıyorlar.